Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Mešanka pit bula Čank je najsrećnija kada je u svojoj pidžami

Mešanka pit bula Čank je najsrećnija kada je u svojoj pidžami

0
PODELI
pidžami petface

Neki psi nisu baš ljubitelji odeće na sebi, dok neki to obožavaju. Čank, trogodišnja ženka pit bula definitivno pripada drugoj vrsti, jer obožava kada je u svojoj pidžami.

Kada su članovi neprofitne organizacije „DeKalb County Animal Services“ iz Džordžije obukli Čank u pidžamu, nije mogla da prestane da se vrti od oduševljenja.

pidžami petface – Čank je jedna od onih pasa koji vole bilo kakav vid pažnje, a kada je u pidžami, dobija svu pažnju zaposlenih, tako da obožava kada je obučena, rekla je Karen Hirš, PR organizacije.

Ono što ovu preslatku mešanku pit bula posebno izdvaja od drugih pasa iz prihvatiliša, a i šire, jeste to što ona zaista uživa u tome kada je obučena i apsolutno je opuštena.

Pročitaj još: Štene Kala, sa ozbiljnim slučajem šuge i buva, uči šta je ljubav

Čank je došla u prihvatilište tako što je nađena na ulici puna buva i sa dermatitisom na koži. Veterinarski tim je odmah počeo sa lečenjem tako što ju je očistio od buva, dao joj lekove i zdravu ishranu. I nije bilo potrebno mnogo da se baš svi zaposleni zaljube u nju.

– Obožava da upoznaje ljude i ima neizmernu količinu ljubavi za ljude, bez obzira na to što je život nije mazio, istakla je Hirš.

pidžami petfaceMezimica svih zaposlenih ipak treba da nađe svoj stalni dom gde će u svojoj predivnoj pidžami moći da dremka sa svojim vlasnicima, a mi držimo fige da se to desi što pre!

Čank je imala problema sa buvama, bez obzira na hladan period, tako da nemojte da se začudite ako zateknete ove male napasti i na svom ljubimcu ako ga niste zaštitili.

Pročitaj još: BIOSPOTIX: 10 potpuno nepoznatih činjenica o buvama i krpeljima!

Kako biste reagovali pravovremeno, zaštitite svog ljubimca, sebe i dom uz pomoć prirodnih preparata kao što je Biospotix. Sprejevi i ogrlice brenda Biospotix pružiće vašem ljubimcu zaštitu tokom čak četiri meseca!

pidžami petface Znamo svi da je uvek – BOLJE SPREČITI, NEGO LEČITI! 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.