Naslovna VESTI PSI Slepi pas ostavljen u azilu, a zaplače svaki put kada je sam!

Slepi pas ostavljen u azilu, a zaplače svaki put kada je sam!

0
PODELI
Slepi pas petface

Jinx je Slepi pas. U azilu je ostavljen od strane svoje porodice u kojoj je živeo kao srećni kućni ljubimac, uz reči „on je neverovatan pas“. Ipak, ostavili su ga i otišli. Kažu, nije se dobro slagao sa drugim psima! Osim toga, porodica nije imala nijednu žalbu na petogodišnjeg Jinxa – neverovatan je prijatelj, blag, i obožava da se mazi. To su bile njihove reči, pre nego što su ga ostavili u jednom njujorškom azilu!

Pročitajte još:
Slepi pas je udomljen zajedno sa svojom najboljom prijateljicom koja je brinula o njemu!

Nakon godina provedenih u porodici, Jinx je logično bio zbunjen i uplašen kada je ostao u azilu. On je od rođenja slep, pa je ova situacija za nega bila dodatno komplikovana!

Slepi pas petface

– Potpuno je zbunjen. Ne zna zašto odjednom nije sa svojom porodicom i vidi se da očajnički želi da ide iz azila, rekla je Kejtlin jedna od volonterki koja brine o Jinxu.

Pročitajte još:
DIVNO: Ovaj slepi pas je pronašao porodicu koja će ga voleti!

Kada Junx shvati da je sam i prepušten sam sebi, on – ZAPLAČE!

Slepi pas petface

– On uvek stoji ispred svog boksa, nestrpljivo i nadajući se da će izaći, rekla je Kejtlin i dodaje da kada se vrati u boks, Jinx samo zaplače.

Slepi pas petface

Biti sam, u novom okruženju, kada ne vidite – apsolutno jeste zastrašujuće! Međutim, kada Jinx izađe iz svog boksa, potpuno je drugačiji pas – uzbuđen i željan da upozna nove ljude!

Slepi pas petface

– Jinx možda jeste Slepi pas, ali to ga nikada ni na trenutaknije sprečilo da uživa u životu. Ništa ga ne sputava iako često udari u predmete oko sebe!  Veoma je oprezan i oseća pokrete, iako ne može da vidi, objansila je Kejtlin!

Jinx će morati da bude jedini ljubimac u svom novom domu, ali osim toga, potrebna mu je samo ljubav!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.