Naslovna VESTI PSI KAKVA CARICA: Odlučila je da prespava u veterinarskoj klinici, kako bi se...

KAKVA CARICA: Odlučila je da prespava u veterinarskoj klinici, kako bi se bolesno štene osećalo bolje!

0
CARICA petface

Ženka pit bula, Majesty, stara četiri meseca, završila je u veterinarskoj klinici u srednjoameričkoj državi Belize, nakon što je zaražena parvovirusom, smrtonosnom bolešću koja napada unutrašnje organe psa.

Kada su je kupili, vlasnicima malene Majesty je rečeno da je već vakcinisana, ali nisu tražili nikakve dokumente koji bi to dokazali. Uskoro nakon toga, okolnim područjem se počeo širiti virus, a vlasnici nisu ni pomislili da bi njihova, tek nekoliko meseci stara Majesty, mogla biti jedna od žrtava epidemije. Razbolela se, i to jako, a čak ni veterinari nisu bili sigurni hoće li preživeti.

Vlasnik ovog kafića svake noći pusti ulične pse da tu prespavaju!

CARICA petface

Harli, žena carica sa početka ove priče, NIJE vlasnica ovog psa. Nikad je pre nije ni videla, ali kad je njegovu fotografiju videla na Facebook-u svoje prijateljice, znala je da mu mora pomoći. Harli je htela da pomogne malom psu, pa je odlučila da je poseti u klinici! Osećala je potrebu da bude sa njim, jer je i sama ostala bez svog pit bulla Jewela nekoliko nedelja ranije.

NAJBOLJI POSAO IKADA: Jedan kafić u Britaniji traži osobe za čuvanje mačaka!

U toj fazi lečenja, veterinari su procenili da pit bul ima 50% šanse da preživi. Nisu znali hoće li ujutro uopšte biti još uvek živa. Kada je to čula, Harli je predložila da ostane u klinici i prenoći kraj Majesty, kako bi je pazila tkom noći i eventualno javila veterinarima ako nešto ne bude u redu!

CARICA petface

Veterinari su joj vjerovali, pa su joj dopustili da spava pokraj psa.

– To je izgledalo preslatko. Žena i pit bullica spavale su zagrljene, a Majesty je te noći počela da jede normalnu hranu, pije vodu i više nije zavisila od infuzije. Zdravstveno stanje joj se poboljšavalo, a svi su sigurni da je na to uticala i činjenica da je kraj nje ležala Harli, koja joj je pružila puno ljubavi i pažnje, rekli su iz ove klinike!

Već sledećeg dana, psić se osećao znatno bolje. Harli ju je od tog dana redovno posećivala i mazila se sa njom, a pre dva dana Majesty je izašla iz klinike.

DIVNO DIVNOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠtenci imali prvi FOTOŠUTING: Pospani i preslatki foto modeli!
Sledeći tekstSVETSKI PUTNIK: Pas Kala bila prepuštena ulici, sada osvaja svet!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime