Naslovna VESTI PSI RASPRAVA i OPŠTI HAOS: Da li ste ZA ili PROTIV uzimanja DNK...

RASPRAVA i OPŠTI HAOS: Da li ste ZA ili PROTIV uzimanja DNK ljubimaca? (ANKETA)

1
DNK ljubimaca petface2

Opština Barking i Dagenham u istočnom Londonu postale su prve lokalne samouprave u Velikoj Britaniji, koje rade DNK testove psećeg izmeta, kako bi ušli u trag neodgovornim vlasnicima koji nisu počistili za svojim ljubimcima. Da li su se vodili ovom politikom ili ne, vlasti u Beogradu najavile su ovu novost i u našoj državi.

Ukoliko ne pokupite izmet ljubimca, na osnovu DNK analize će vas pronaći – I KAZNITI!

Naime, kako je najavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, zbog neodgovornih vlasnika kućnih ljubimaca biće uvedeno njihovo obavezno čipovanje i uzimanje DNK ljubimaca, na osnovu čega će se utvrđivati krivica i određivati kazna.

DNK ljubimaca petface2

On je rekao i da će kazne za vlasnike ubuduće biti daleko veće nego danas, kada nesavesne gazde plaćaju 10.000 dinara ukoliko “isprljanu površinu ne očiste bez odlaganja”. Vesić je takođe najavio i da će se rigorozno sankcionisati svi oni koji svoje ljubimce vode bez povoca i puštaju u gradske parkove, iako su za njih otvoreni posebni parkovi za ljubimce.

Iako ova ideja deluje pomalo naučno-fantastična, projekat uvođenja pseće baze DNK već godinama se priprema i u Zagrebu.

DNK TESTOVI ZA ANALIZU IZMETA: Sjajna ideja da se identifikuju vlasnici koji ne čiste za svojim ljubimcima!

Na Internetu je nastao OPŠTI HAOS kada je ova tema u pitanju, jer kako mnogi navode ne rešavaju se mnogo veća i bitnija pitanja, kao što su recimo KAZNE ZA ZLOSTAVLJAČE ŽIVOTINJA! Takođe, pitaju se koliko će to sve koštati i šta je sa takozvanim GOBUSTERSIMA, o kojima smo već pisali: SJAJNO: Beograd dobija prve čistače psećeg izmeta!

MI vas sada pitamo – da li ste ZA ili PROTIV uzimanja DNK ljubimaca imože li se ovakvom metodom stati na put neodgovornim vlasnicima koji ne čiste za svojim ljubimcima?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU ovom gradu ZABRANJENO JE ŠETANJE PASA, jer vlasti smatraju te životinje “PRLJAVIM”!
Sledeći tekstDa li psi pate od STARAČKE DEMENCIJA?

1 KOMENTAR

  1. Prva stvar parkovi su odvratni sto se tice smeca lisca I razbijenog stakla to treba da se dovede u red a najvaznije je da se strogo kazne govnari koji ubijaju I maltretiraju zivotinje . A Ne da se uzima dnk I zabrani setnja u svim parkovima. Kad bi svi parkovi bili cisti i uredni mnogi bi vlasnici cistili za svojim psima.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime