Naslovna VESTI PSI Pogledajte akciju spasavanja dva psa, zarobljenih na auto otpadu! (VIDEO)

Pogledajte akciju spasavanja dva psa, zarobljenih na auto otpadu! (VIDEO)

0
dva psa petface

Kada im je prijavljeno da se dva psa nalaze zarobljeni na jednom auto otpadu, neprofitna organizacija „Hope For Paws“ (Nada za šape) znala je da je pred njima veliki izazov! Godine provedene u spasavanju napuštenih i izgubljenih pasa širom Los Anđelesa, govorile su samo jedno – da će ovo biti vrlo težak zadatak!

– Prijavljeno nam je da se na jednog auto otpadu nalaze dva psa, rase pit bul, koji tu bukvalno žive. To je značilo samo jedno  – da je do njih vrlo teško doći, rekao je za lokalne medije Eldad Hagar.

Pročitajte još:
OD OČAJA DO SJAJA: Ovaj neuhranjeni pas je bio na ivici smrti, a spašen je u poslednjem trenutku!

Luis i Klark, kako su ih iz ove američke organizacije nazvali, ovde su živeli mesecima unazad! Njihov strah od ljudske ruke bio je i više nego primetan i Eldad je sa svojim timom morao da uloži znatan napor, kako bi pridobio njihovo poverenje!

dva psa petface

Nakon što su ih privukli sebi, transportovali su ih do veterinara i adekvatno zbrinuli. Njihova transformacija nakon medicinske nege i pružene pažnje je NEVEROVATNA!

Pročitajte još:
Ovaj čovek je prevezao 5.000 životinja i na taj način ih spasao sigurne smrti!

Na svom You Tube kanalu, „Hope For Paws“, objavili su VIDEO a nakon oporavka mališani su spremni za udomljavanje! Nadamo se da je za njih ovo iskustvo stvar ružne prošlosti i da ih čeka život pun sreće, smeha i ljubavi! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Kako izgleda mačka na izložbi pasa?!
Sledeći tekstPRESLATKO: Udomljeno mače misli da je ovaj pas njegov tata!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime