Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET TASTE OF THE WILD: Hrana bez žitarica za savršeno zdravlje vaših ljubimaca!

TASTE OF THE WILD: Hrana bez žitarica za savršeno zdravlje vaših ljubimaca!

0
hrana bez žitarica petface

hrana bez žitarica: Psi su životinje čija se ishrana sastoji pretežno od mesa. Zahvaljujući životu sa ljudima, psi kao kućni ljubimci su se “udaljili” od ishrane koju su u divljini praktikovali njihovi preci – vukovi. Tako, danas imamo primere kao što su dijetalni obroci za neke pse koji uključuju i slatki krompir i borovnice, kao primer izbalansirane ishrane.

Pročitajte još: UKUS DIVLJINE ZA VAŠE PSE: Taste of the Wild sa pečenom srnetinom i bizonom!

Dakle, pojedine namirnice biljnog porekla koje su sadržane u komercijalnim hranama blagotvorne su za imunitet ljubimca, jer upravo one su izvor antioksidanasa i vlakana koja potpomažu varenje. Ipak, uključivanje namirnica biljnog porekla nije najbolje rešenje kada su u pitanju žitarice poput kukuruza ili pšenice.

 

hrana bez žitarica petface

Kao što je većini poznat, žitarice su jednogodišnje biljke iz familije trava čiji zrnasti plodovi služe za ishranu. U poslednje vreme, sve je više pod znakom pitanja korišćenje žitarica u proizvodnji komercijalne hrane za ljubimce. Razlog tome je sve veći broj alergija koji je zabeležen kod naših životinjskih prijatelja. Ono što je činjenica je da da se one nalaze među pet najčešćih alergena. Neki od simptoma preosetljivosti na ove biljke su suva koža, svrab, pečati po koži, dijareja, izraženo lizanje šapa.

Pročitajte još: CAFORTAN: Idealan preparat za pravilan rast i razvoj vašeg ljubimca!

Postoje još brojne prednosti konzumiranja hrane bez žitarica, a mi ćemo pobrojati neke od njih:

  1. Ljubimci imaju više energije – Pravilo je da komercijalne hrane koje ne sadrže žitarice, po pravilu imaju više proteina, koji povećavaju energiju kod naših ljubimaca. To takođe podrazumeva da naši četvoronožni prijatelji manje energije troše na varenje, pa samim tim imaju na raspolaganju više kalorija za svakodnevne aktivnosti.
  2. Grain-free hrana dovodi do sjajnijeg i zdravijeg krzna za vašeg ljubimca.
  3. Hrana bez žitarica dovodi i do boljeg varenja obroka vašeg četvoronožnog prijatelja. Znajte da alergija na kukuruz i pšenicu može dovesti do problema sa nadimanjem, dijarejom ili povraćanjem.

Dakle, i više je nego jasno da hrana koja ne uključuje ove biljne namirnice više pogoduje ishrani pasa i približnija je ishrani kojom su se psi hranili u divljini, odnosno pre nego što su pripitomljeni od strane ljudi.

Pročitajte još: DA SE ZNA: 11 studija koje potvrđuju pozitivan efekat ljubimaca na zdravlje ljudi!

Taste of the Wild je hrana bez žitarica, koja je na eminetnim, nezavisnim sajtovima koji se bave ocenama  komercijalnih hrana ocenjena najvišim ocenamapored toga, ona sadrži proteine koji potiču iz mesa divlje svinje, jagnjeta, lososa, pastrmke, bizona, srne, divljih ptica. Takođe, sadrži one biljke (poput crvenog bobičastog voća), koje je odličan izvor antioksidanasa.

Taste of the Wild je najbolje od prirode što možete ponuditi svom ljubimcu. Jedini problem koji ćete imati kada je ova hrana u pitanju je koji ukus da ponudite svom četvoronožnom prijatelju.

Prethodni tekstPsi u Japanu svoje poslednje dane mogu provesti u staračkom domu!
Sledeći tekstURADITE KVIZ I SAZNAJTE: Koliko volite svog psa?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime