Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kada se stare kosti umore…

Kada se stare kosti umore…

0
stari pas petface

Sa godinama se mnogo toga menja u životu naših ljubimaca, a na tom spisku promenjivih nalazi se i koštani sistem. Ceo organizam psa sa godinama se usporava i javljaju se posebne potrebe u njihovoj nezi, pogotovo zdravstvenoj. Trošenje kostiju jedna je od pojava, a jedan od načina da im omogućite što bolji kvalitet života i u tom životonom dobu jeste da im uvedete određene dodatke u ishrani koji sadrže glukozamin i hondroitin-sulfat koji imaju blagotvorno dejstvo na važne delove koštano-zglobnom sistemu.
U starijem dobu najčešći problemi vezani su za kičmu i javljaju se u obliku spondilopatija i artritisa. I u ovom slučaju minerali i vitamini imaju vrlo važnu ulogu u terapiji, ali i prevenciji novih problema.

Neki problemi nisu rešivi u potpunosti i trošenje organizma ne može se sprečiti. Ono što možete da učinite za svog voljenog ljubimca jeste da mu pomognete da se neminovne promene dešavaju što neprimetnije za njega i sa što manje tegoba.
trainer hrana za pse petface
Ishrana je ključna i u ovom segmentu, stoga se pobrinite da u njegovoj posudi bude sve što mu je potrebno za dug život. Ko zna, možda i pronađete recept za dugovečnost! 😉

Prethodni tekstBEOGRAD: „Očajna sam. Ovaj čovek ubija nedužne konje“!
Sledeći tekstVELIKO BRAVO: I Novi Zeland zabranio testiranje kozmetičkih proizvoda na životinjama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime