Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET OTKRIVAMO: Koja je razlika u boji na hrani za pse?

OTKRIVAMO: Koja je razlika u boji na hrani za pse?

0
razlika u boji na hrani za pse petface

Razlika u boji na hrani za pse nije tu slučaju. Svi poznavaoci lajavih, najboljih ljudskih prijatelja znaju da postoji mnogo razlika među njima, što pre svega znači veliku morfološku, psihološku i metaboličku raznolikost u odnosu na veličinu, godine, fizičku aktivnost i psihološko stanje.

Da bi vaš pas bio u formi i da biste sprečili mnoge bolesti, Trainer Natural linija hrane proučila je i odabrala funkcionalne sastojke biljnog porekla sa karakteristikama važnim za zdravlje, koje voću i povrću daju njihovu karakterističnu boju (žutu, crvenu ili zelenu).

razlika u boji na hrani za pse petface

ŽUTO: MINI RASE

Trainer Natural za mini rase formulisan je da podmiri specifične potrebe pasa malih rasa i sadrži žute funkcionalne sastojke bogate antioksidansima, sa digestivnim karakteristikama i sposobnošču da uspori starenje ćelija.

CRVENO: SREDNJE RASE

Trainer Natural proizvodi za srednje rase formulisani su da zadovolje specifične potrebe pasa srednjih rasa i sadrže crvene funkcionalne namirnice bogate antioksidansima, koje mogu stimulisati imuni sistem i poboljšati boju krzna.

ZELENO: MAKSI RASE

Trainer Natural proizvodi za maksi rase formulisani su da zadovolje specifične potrebe pasa velikih i ogromnih rasa i sadrže funkcionalne sastojke bogate antioksidansima, koji mogu poboljšati apsorpciju hrane, štite od infekcija i stimulišu razvoj “prijateljskih bakterija”.

Sada će vam biti mnog lakše da odaberete proizvod koji najbolje odgovara vašem kućnom ljubimcu.

HRANITE SVOG PSA U BOJAMA ZDRAVLJA!

Prethodni tekstNEVEROVATNO: mačka je uspela da se spasi iz požara koji je progutao sve pred sobom
Sledeći tekstSećate se psa, koga je vlasnik ŽIVOG zakopao? Ovako izgleda DANAS!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime