Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET „Slepi“ mačor Koton otkriva neverovantu lepotu svojih očiju

„Slepi“ mačor Koton otkriva neverovantu lepotu svojih očiju

0
koton petface

Upoznajte Koton, mačora koji je pronađen napolju, spasen, a zatim jednog dana i otvorio svoje oči, iznenađen svima koji su bili oko njega.

– Malo po malo, počeo je da dobija na težini. Bilo je pravo iznenađenje kada smo videli da ima jedno plavo i jedno žuto oko, kao i to da je njegova dlaka počela iznova da radste, rekla je Karmen Vejnberg, osnivačica projekta Prijatelji životinja, o Kotonovoj čudesnoj transformaciji.

koton petfaceNašli smo mačka kako luta ulicama Rojal Palm Biča na Floridi. Čovek koji je opazio mačku rekao je da je Koton došao niotkuda i da je počeo da jede iz činije sa hranom koju je pripremio za svoju mačku. Rekao je da je Koton izgledao veoma gladno, kao da nije jeo danima.

Čovek koji ga je pronašao je potražio pomoć za divnog i preplašenog mačora, kada se Karmen Vejnberg javila.

Pročitajte još: BEZ KOMENTARA: Mačka pomaže slepom psu da se vrati kući (VIDEO)

– Rano sledećeg jutra sam otišla po njega i odmah sam ga odvela kod mog veterinara koji mi je potvrdio da mačak ima šugu, objasnila je Vejnberg.

koton petfaceUpravo zbog šuge maca nije mogla da otvori oči, ali je Vejnberg bila spremna na sve kako bi se maca oporavila i baš zbog toga je Koton sada predivan i zdrav mačor! U međuvremenu, Vejnberg je na misiji da nađe ovom preslatkom mačoru dom zauvek. Nadamo se da će u tome i uspeti!

Pročitajte još: SREĆAN KRAJ: Udomljena porodica slepih mačaka koju niko nije želeo!

Za sve mace oštećenog i suvog krzna odličan izbor jeste My Cat šampon brenda Biogance. Ovaj preparat je obogaćen uljem argana koje mu daje hranljiva, oporavljajuća, regenerišuća i hidratacijska svojstva.

koton petfaceBogat omega 6 esencijalnim uljem i vitaminima A i E, kao i esencijalnim masnim kiselinama, ovaj šampon pomaže ishrani dlake čineći je mekanom i sjajnom, a kožu regenerisanom.

Prethodni tekstOBRENOVAC: Monstrumi obesili psića na mostu! ZAŠTO?
Sledeći tekstPsi sanjaju ono što ih čini srećnim – a to ste vi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime