Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kako da kontrolišete linjanje ljubimaca?

Kako da kontrolišete linjanje ljubimaca?

0
linjanje petface

Kada imate ljubimca, bilo mačku ili psa, određena količina dlake po kući je neizbežna – na odeći, nameštaju, pokrivačima, a neke dlake čak mogu doći i do vaše hrane. Međutim, postoje stvari koje možete učiniti kako bi se smanjilo linjanje i kako bi se kontrolisala opala dlaka po domu.

Regularno četkanje će sprečiti te dlake da lete okolo. Ako je vaš ljubimac dugodlak, preporučuje se dnevno četkanje ili češljanje. To oduzima samo nekoliko minuta dnevno, a kada se naviknu na to, mezimci apsolutno uživaju u pažnji.

Pročitajte još: Furminator FoOlee za vas otkriva kojih se to 10 rasa pasa najviše linjaju!

Ljubimci sa kratkom ili dlakom srednje dužine mogu da se četkaju dva do četiri puta nedeljno. Svako četkanje vašeg ljubimca može učiniti vašu vezu jačom i može vam uštedeti dodatno vreme koje biste potrošili na sređivanje kuće i uklanjanje dlaka.

Takođe, povremeno kupanje će dodatno pomoći u uklanjanju neželjenih dlaka, a tu su i četke za uklanjanje mrtve dlake i poddlake koje minimalno smanjuju dlaku.

linjanje petfacePostarajte se da vam je usisisvač stalno funkcionalan i proveravajte da li radi kako treba. Redovno perite krpenu metlu i otvorene površine redovno čistite.

Ukoliko tek planirate da nabavite ljubimca, informišite se dobro o tome koje rase se ne linjaju, što je naročito bitno za one ljude koji su alergični na dlaku i perut pasa i mačaka.

Pročitajte još: FOOLEE FURMINATOR: Specijalna četka za krzno ljubimaca smanjuje količinu dlaka u vašem stanu!

Nažalost, postoje i ljudi koji bi se rešili svog ljubimca samo zato što se dosta linja. Uložite malo više truda kako biste se postarali oko dlaka svog ljubimca i ova obaveza neće postati opterećujuća.

Odličan izbor za sve vlasnike maca i kuca koji se dosta linjaju jeste Furminator FoOlee. Ova specijalno dizajnirana četka zahvaljujući svojim metalnim zupcima otkanja višak dlake i poddlake i potpuno je bezbedna i jednostavna za rukovanje.

linjanje petfaceUživajte sa svojim dugodlakim prijateljem i ne brinite o linjanju jer je za vas tu Furminator FoOlee. ?

Prethodni tekstDIRLJIV VIDEO koji pokazuje zašto vlasnik NIKADA ne bi trebao napustiti svog psa!
Sledeći tekst„MOJ DEBELI, UZ TEBE SAM“: Marija Šerifović emotivnom porukom uz svog bolesnog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime