Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ostalo je samo još nekoliko dana da PETFACA SRBIJE bude izglasana!

Ostalo je samo još nekoliko dana da PETFACA SRBIJE bude izglasana!

0
PETFACA SRBIJE petface

PETFACA SRBIJE: Već skoro mesec dana tragamo za najšarmantnijim, najumiljatijim, jednim i jedinim ljubimcem cele zemlje– za PETFACOM SRBIJE.

Bio je tačno 01. mart kada smo se otisnuli u potragu za četvoronožnim mališanom koji će poneti ovo laskavo priznanje. Sa nama se od tada takmiči čak četrnaest ljubimaca, od čega jedanaest pasa i tri mace lepotice. Neki od njih su pobednici ranijih takmičenja za PETFACU, dok ekipa od njih devet predstavlja finaliste iz takmičenja za ONLINE PETFACU. Svi oni, sada su se našli na jednom mestu – u ALBUMU PETFACA SRBIJE i svi oni se bore da ponesu ovu titulu.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda! 

Naši kandidati su odreda umiljati i neodoljivi. Većina njih vam je već uveliko poznata, ali nije zgoreg predstaviti ih još jednom. Predstavnici Beograda su Cuki i Marli – PETFACA i NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA. Cuki je crna šarmantna lepotica, spašena sa ulice. Ona nikad nije zaboravila svoje napuštene drugarice, pa ih, sa svojom vlasnicom Aleksandrom neretko obilazi i hrani. Agapi je nedavno napunio godinu dana, a od početka godine on je ozbiljno krenuo da se takmiči i na revijama pasa. Obožavan je od strane svoje porodice, a vrlo je rado viđen komšija u svom kraju na Voždovcu.

Novi Sad predstavlja maskota Mrvica, preslatka mešanka milog pogleda. Ova šarmantna kuja, deo je azila “Dobra Nada“. Ona u ovom takmičenju nije usamljena, jer joj društvo prave  štićenici ovog azila – Lara, Alek, Nana i Evgenije, finalisti takmičenja za ONLINE PETFACU. Sigurni smo da će i jedan pogled na nekog od njih biti i više nego dovoljan da se u njih nepovratno zaljubite.

Pročitajte još: Pomozimo Marliju iz Kragujevca: Pas, koji se uprkos svim nedaćima, i dalje smeje! (FOTO)

Svojih optimističnim duhom bez daha nas je ostavio pas po imenu Marli koji je novogodišnja PETFACA KRAGUJEVCA. On je pronađen u veoma lošem stanju, a potom je smešten u Udruženje “Crvena Šapica”. Volonteri su dali sve od sebe da se ovaj pas oporavi, a među njima je posebno bila uporna jedna Ivana. Koliko se jaka veza razvila između njih, govori i podatak da je Ivana na kraju i udomila Marlija.

Među poslednjima izglasana je ONLINE PETFACA, mališanka po imenu Garica. Raduje nas da je dosta vas u ovoj mešanki najslađe njuške prepoznalo sve kvalitete koje sa sobom nosi titula PETFACE.

Pročitajte još: HAJDI (6): “Ja sam PETFACA SRBIJE i imam obožavaoce da to i dokažem”!

Svima njima društvo prave i Rio, Miti, Bubica i Gilika. Jednako su šašavi i umiljati kao i ostatak ekipe koji smo vam predstavili.

Za njih možete glasati do petka. Nije potrebno da imate favorita, već svojim glasom možete obradovati svakog od njih. Dovoljno je samo da odete na aplikaciju PETFACA SRBIJE, u kojoj se nalaze njihove šarmantne fotografije. Glasajte jednostavnim klikom na VOTE, a možda baš vaš glas nekome donese pobedu.

Pobednika pored medijske slave, intervjua i svega što popularnost sa sobom nosi, očekuje i vreeedna nagrada.

GLASAJTE, GLASAJTE, GLASAJTE!

Za PETFACU SRBIJE možete glasati na:

LINK ZA GLASANJE!

Pogledajte i naše šarmantne lepotane:

Prethodni tekstDETE ZA PRIMER: Lara ima 8 godina, a bori se za prava životinja!
Sledeći tekstZašto psa NIKADA ne treba nagraditi čokoladom?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime