Naslovna VESTI MAČKE MAČKA NA PLAŽI! – Super ideja ali…

MAČKA NA PLAŽI! – Super ideja ali…

0
mačka na plaži

Mislite da odlično poznajete svoju ljubimicu? Verovatno je tako, ali postoje situacije u kojima će vas iznenaditi njena reakcija i ponašanje. Mačku Pamkin su odlučili da prvi put odvedu na plažu, sve sa njenim drugom Mustašom.

U početku je sve bilo super. Izgledalo je da Pamkin uživa. Uživala je u trčkaranju po pesku. Vlasnici kažu da je Pamkin oduvek volela avanture. Udomljena je zajedno sa njenim Mustašom i odmah je pokazala veliku ljubav prema svim drugim životinjama u susedstvu. Ta ljubav je bila obostrana – Pamkin vole svi. S obzirom na narav i ljubav prema izletima u okolini kuće, vlasnici nisu imali nikakvu sumnju da će uživati i na plaži.

mačka Pamkin

Većina Amerikanaca kaže da im je ŽIVOT SA MAČKOM OLAKŠAO KARANTIN

Kao što rekosmo, u početku je sve bilo divno. A onda je dunuo jači vetar. Pamkin je odmah uskočila u ruke vlasnice i počela da pravi neverovatne izraze lica. Bilo je očigledno da joj se vetar ni malo ne dopada.

mačka na plaži

MAČKA PUTNIK SAMA PREŠLA PUT OD 4.000 KILOMETARA!

Tako su i nastale neverovatne fotografije koje su gotovo momentalno postale hit na internetu. Pamkin sada ima preko 11 hiljada obožavalaca. Inače, nedugo po usvajanju ustanovljeno je da Pamkin pati od blažeg oblika cerebralne hipoplazije. Ona utiče na deo mozga koji kontroliše njene motoričke sposobnosti. Ponekad izgleda da je Pamkin prilično nespretna što nikako nije karakteristično za mačke. Ovo oboljenje utiče na koordinaciju pokreta i na percepciju dubine vida. Međutim, ova bolest nikako ne utiče da žuta ljubimica uživa u svakom trenutku svog života. Osim kada duva vetar – to očigledno nije za nju.

mačka na plaži

Izvor: boredpanda.com                  Foto:  Pumpkin the Cat

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.