Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET TRAINER: Medicirana hrana za pse sa zdravstvenim problemima!

TRAINER: Medicirana hrana za pse sa zdravstvenim problemima!

0
medicirana hrana petface

Kao i ljudi, i kućni ljubimci dolaskom u određene godine počinju da pate od određenih zdravstvenih problema zbog čega im je potrebna adekvatna, tačnije medicirana hrana. Starenjem, dolazi do poremećaja rada organa, gojaznosti usled sporijeg metabolizma i smanjene fizčke aktivnosti, propadanja zglobova i hrskavice. Kada se to desi, pored primenjivanja terapije koju je propisao veterinar, svom ljubimcu možete pomoći tako što ćete u njegovu ishranu uvrstiti specijalno formulisanu hranu. U pitanju je medicirana hrana, čijom upotrebom se neke bolesti i stanja organizma mogu držati pod kontrolom.

medicirana hrana petface

Gojaznost je boljka modernog društva sa kojom se suočava i veliki broj kućnih ljubimaca, a ona je nažalost siguran put za nastanak mnogih drugih bolesti – dijabetesa, oboljenja kostiju i srca. Dakle, „dobra linija“ nije samo u službi lepote. Kada se kod ljubimca ustanovi višak kilograma, vlasnik ima svu odgovornost da se ozibljno posveti rešavanju ovog problema.

Pročitajte još: Zašto je gojaznost opasna po ljubimce?

Do gojaznosti dolazi kada jedinka unosi veći broj kalorija nego što je troši. Ipak, rešenje nikada nije izgladnjivanje. Korišćenjem medicirane hrane, doprinećete da se broj kilograma svede na optimalan. Trainerova linija Sensiobesity sadrži Neopuntiu koja sadrži dva tipa vezivnih vlakana koja pomažu smanjenju apsorpcije masti. Takođe, ona sadrži riblje proteine koji povećavaju hranljivu vrednost ove hrane, a zajedno sa L-karnitinom doprinose održavanju mišićne mase. Pored toga, budući da usled viška kilograma, najviše stradaju zglobovi, hrana Sensiobestiy sadrži zeleno-usnu dagnju koja štiti zglobove.

medicirana hrana petface

Ukoliko vaš ljubimac ima problema sa varenjem, apsorpcijom ili transportom hrane kroz želudac i creva, takođe je neophodno staviti ga na poseban režim ishrane. Naime, pravilno varenje i absorpcija su neophodni kako bi pas bio u stanju da izgradi i regeneriše svoja tkiva i da obezbedi energiju koja je njegovom telu potrebna za obavljanje vitalnih funkcija.

Pročitajte još: On je bio ulični pas sa prekomernom težinom, a onda se sve promenilo kada su ga našli dobri ljudi

Trainerova hrana Sensitestinal sadrži ekstrakt brokolija i cikorije, čija je uloga da poboljšaju sastav mirkoflore i da regulišu rad creva. Pored toga, zahvaljujući povišenoj raspoloživosti svežeg mesa i ribe, povećane su nutritivne vrednosti i postignuta je bolja iskorišćenost hranljivih sastojaka.

medicirana hrana petface

Psi, kao i ljudi, imaju dva bubrega, a oni se sastoje od posebnih jedinica – nefrona. Usled nekih poremećaja, broj nefrona se smanjuje, što bubrege onemogućava da obavljaju svoje osnove funkcije – filtriranje krvi, uklanjanje produkata koji su štetni za organizam i odražvanja prave količine tečnosti i mineralnih materija u organizmu.

Stručnjaci iz Trainera osmislili su posebnu liniju Sensirenal, namenjenu psima koji imaju predispoziciju osetljivih bubrega. Ova hrana obezbeđuje očuvanje funkcionalnosti urinarnog trakta, zahvaljujući smanjenom sadržaju proteina, fosfora i natrijuma, kao i doprinosu antioksidanasa i omega 3 masnih kiselina.

Trainer – brine i o posebnim potrebama vaših pasa.

Prethodni tekstVIDEO: Pre 24 dana udomila je psa iz azila, a on joj OVAKO izjavljuje ljubav!
Sledeći tekstPismo radnika jednog šinteraja nateraće vam suze na oči!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime