Naslovna VESTI PSI NOVA MEĐUNARODNA TUŽBA! Ukrali identitet kako bi pravdali masovno ubijanje pasa u...

NOVA MEĐUNARODNA TUŽBA! Ukrali identitet kako bi pravdali masovno ubijanje pasa u Zenici.

0
kradja identiteta

Aktivistkinja za zaštitu prava životinja iz Njujorka podiže tužbu za neovlašćeno korišćenje njenog identiteta u svrhe „pravdanja“ masovnog ubijanja pasa u azilu Alba u Zenici.

Ovakva vest deluje neverovatno, ali za one koji su pratili dešavanja vezana za zloglasni azil Bare/Alba na Stranjanima samo je logičan nastavak priče u razotkrivanju strašnih događanja koji su već dobili užasno ime ANIMACID.

kradja identiteta

Povezano: EKSKLUZIVNO: EVROPA NAJZAD REAGOVALA! Organizacija PETA podnela krivičnu prijavu zbog MASOVNOG ubijanja pasa u Zenici.

Kako navode iz Zaštitara nedavno je otkriveno da su u pokušaju da zataškaju i opravdaju masovno ubijanje pasa i nehumane uslove u azilu za sada nepoznata lica pokrenula Fejsbuk stranicu i grupu pod nazivom „Azil Bare Istina“. Na profilnoj fotografiji prikazana je mlada, lepa zeničanka Edita Husejnagic. Ona je takođe bila i administrator grupe i stranice na kojoj su se reklamirao i u veoma pozitivnom kontekstu spominjao azil. Međutim, Edita koja se vidi na fotografiji nije Edita Husejnagic već Edita Birnkrandt! Ona je direktorka agencije Nyclas i aktivista za zaštitu prava životinja.

kradja identiteta

SLUČAJ KOJI JE ZGROZIO REGION: Leševi pasa poslagani na gomilama, KO JE NAREDIO UBIJANJE?

Čim je obaveštena o krađi identiteta, Edita je ovaj lažni profil odmah prijavila Fejsbuku i on je momentalno ugašen. Sa gašenjem, ostale su „zarobljene“ i stranica i grupa kojima je lažni profil bio jedini administrator.

kradja identiteta

Istina se ipak ne može sakriti, ističu u Zaštitarima. U bliskom kontaktu su sa Editom Birnkrandt koja je spremna da ide do kraja u postupku koji će razotkriti sve one koji su umešani ili stoje iza stravičnih događaja u ovom azilu u Zenici koji vodi ćerka firma poznate nemačke kompanije Alba Group.

Izvor: Organizacija Zaštitari

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEKSKLUZIVNO: EVROPA NAJZAD REAGOVALA! Organizacija PETA podnela krivičnu prijavu zbog MASOVNOG ubijanja pasa u Zenici.
Sledeći tekstIZVEŠTAJ KOJI UNOSI ZEBNJU! Za jednu od najpopularnijih ogrlica protiv buva i krpelja se vezuje smrt preko 1.700 pasa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime