Naslovna VESTI PSI NIKAD SE NISU RAZDVOJILI: Slepo i gluvo štene nikad nije napustio njegov...

NIKAD SE NISU RAZDVOJILI: Slepo i gluvo štene nikad nije napustio njegov brat (VIDEO)

0
NIKAD SE NISU RAZDVOJILI PETFACE

Mešanci terijera koji su bili stari 3 meseca stigli su u centar za životinje, nakon što su ih vlasnici napustili. Nije trebalo dugo da osoblje spasilaca primeti da je jedan od pasa slepo i gluvo štene.

Ipak, oni su delili neku posebnu vezu. Oni su bili jako vezani jedno za drugo i međuobno su pomagali jedno drugom. Bez obzira što je jedno štene imalo dijagnozu ovo drugo ga nikad nije napustilo, bilo mu je pravi vodič. U našem tekstu Petface.net možete videti priču o bratu koji nikad nije napusti slepog brata.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Kada je došlo vreme da se par usvoji, jasno je staviljeno do znanja da se Star i Denver moraju preseliti u lokalni dom i to zajedno. Bili su preplavljeni zahtevima za usvajanje psa sa posebnim potrebama i njenog brata psa vodiča, a od brojnih zainteresovanih, osoblje je odabralo savršen par za ove pse.

NIKAD SE NISU RAZDVOJILI PETFACE
Šeri i Art su srećni ljubitelji životinja koji su Staru i Denveru dali dom, ali to ne rade sami. Anonimni donator, pomaže u odrastanju ovih pasa. Pored toga, centar takođe pruža specijalnu obuku kako bi Staru pomogao da se prilagodi svom novom domu i uslovima života.

NIKAD SE NISU RAZDVOJILI PETFACE
Koliko je velika ljubav između životinja i ljudi govori nam upravo ova priča. Ako ste drugačiji ne znači da ste sami!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLAVEŽ U OSAM: Sinoć je sa beogradskih balkona odjeknuo zajednički lavež vlasnika i njihovih pasa jer su nezadovoljni odlukom ukidanja večernje šetnje (VIDEO)
Sledeći tekstNijednom psu ne prija odluka zabrane šetnje: Doktori veterinarske medicine ističu da će na prvom mestu biti ugroženi bolesni psi, a ukoliko sve potraje i zdravim neće biti lako (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime