Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET BIOGANCE vam pomaže da okupate štene

BIOGANCE vam pomaže da okupate štene

0
okupate petface

Ukoliko je u vaš dom stiglo štene po prvi put, postoji sigurno hiljadu i jedna stvar koju treba da naučite. Jedna od njih jeste i kako da okupate štene.

okupate petfaceIgra

Pre nego što okupate štene po prvi put, nekoliko puta se igrajte sa njim u lavabou bez vode, kako bi naučilo da to nije ništa strašno. Tu mu donesite igračke i poslastice kako bi naviklo da se igra tu.

Pročitajte još: BIOGANCE vam pomaže: Kako da očistite svojoj maci uši?

Kupite šampon formilisan za pse

Psi i ljudi imaju veoma drugačiju kožu, zbog čega ne biste smeli da koristite ljudski šampon na svom ljubimcu. To će isušiti njegovu kožu, postaće podložniji bakterijama i parazitima, kao i virusima. Umesto toga kupite šampon specijalno napravljen za pse u svom lokalnom pet šopu.

Iščetkajte krzno šteneta

Upetljani delovi dlake se mnogo lakše uklanjaju i otpetljavaju kada je dlaka suva. Koristite četku za pse i nežno otpetljavajte krzno tako da držite dlaku pri korenu, kako ne biste povredili svog mezimca. Budite strpljivi i pohvaljujte kucu, jer mora da se navikne na četkanje, koliko i na kupanje.

okupate petfaceNeka štene bude što opuštenije

Proverite da li voda nije ni previše vruća ni previše hladna. Učinite to koristeći svoj lakat. Voda bi trebalo da doseže štenetu do polovine tela.

Kupanje!

Opustite se i možete da počnete. Lagano ga polivajte vodom kako bi se privikao na vodu i pazite da mu voda ne uđe u uši. Ukoliko se opire, umirite ga tako što ćete mu dati pokoju igračku ili poslasticu. Istrljajte ga dobro šamponom, a još bolje ga isperite. Odmah potom ga istrljajte peškirom, kako se ne bi protresao i okupao i vas i ostatak prostorije.

Pročitajte još: BIOGANCE odgovara: Kako da otpetljate pseću dlaku

Naša preporuka za šampon jeste Protein Plus šampon brenda BIOGANCE koji je obogaćen proteinima iz žitarica i otpetljava, štiti i jača dlaku.

okupate petfaceBiogance – za jaču i zdraviju dlaku vašeg mezimca! <3

Prethodni tekstNOVI BEOGRAD: Ako NE KUPUJETE u Pet Centru, platićete parking 1.000 dinara za sat vremena!
Sledeći tekstOn svakodnevno spasava napuštene životinje, a upravo je spasio kujicu i njenih 15 beba!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime