Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET SAMOSTALNOST OD MALIH NOGU: ovaj pas se kupa sam

SAMOSTALNOST OD MALIH NOGU: ovaj pas se kupa sam

1
ovaj pas se kupa sam petface

ovaj pas se kupa sam: Vlasnici ljubimaca se idealno slažu sa svojim životinjskim prijateljima, uglavnom po svim pitanjima. Osim možda u jednom – kupanju. Većina pasa vole vodu, ali nisu ljubitelji kupki i kupanja. Ovaj pas ne samo da obožava da se kupa, već to čini sam – bez ičije pomoći.

Pročitajte još:  Kupanje pasa: Kako da kupanje pasa ne bude bauk?

 

Kada pročitate naslov, pomislećete da je u pitanju neka nameštaljka ili montaža. Međutim, prevarili ste se. Postoji video snimak, koji dokumentuje sve ovo što smo do sada naveli. Da,da….stvarno postoji pas koji se kupa sam. U pitanju je Brejdi, četvoromesečni retriver, koji uživa u mlazu vode iz slavine.

ovaj pas se kupa sam petface5

 

Naime, on u kadu ulazi sam, pušta vodu i podešava pritisak. Kada se okupa, pažljivo izlazi iz kade, kako se ne bi okliznuo i umotava se u peškir. Potom, tako čist i mirišljav odlazi do svoje korpe, jer je potpuno spreman da zaplovi u carstvo snova. Zaboravili smo da napomenemo da Brejdi ovo čini svakodnevno. Pa ima li išta slađe od njega?!

ovaj pas se kupa sam petface

Ako želite da vaš pas stekne zdrav odnos prema održavanju higijene, počnite sa uspostavjanjem ovih navika od malih nogu. Takođe, neophodno je da vašem ljubimcu obezbedite i pravi šampon, a on će onda sigurno uživati u toplim kupkama. Naša preporuka za kupanje pasa je linija kozmetike za pse, francuske kuće Biogance. Njihovi preparati su potpuno prirodni, a efekti korišćenja su meka i svilenkasta dlaka. Posebno bi se osvrnili na šampon za štence, Biogance My Puppy, u čiji sastav ulaze ekstrakti hmelja i kamilice. Ovi preparati su formulisani na način da potpomažu ishranu dlake, a pri tom uvažavaju specifičnosti krzna šteneta.

ovaj pas se kupa sam  biogance petface

Vodite računa o higijeni vašeg ljubimca, jer ne kaže se uzalud da je čistoća pola zdravlja. Na taj način, zaista možete preduprediti mnoge bolesti. I ne zaboravite – samo zdrav ljubimac je srećan ljubimac.

Pogledajte video:

Prethodni tekstOD PLJEVLJA DO ŽABLJAKA: Irac i njegov labrador neumorno koračaju za živote bolesne dece
Sledeći tekstFotografije koje kruže Facebook-om: „Nisam mogao da ga uspavam. Zaslužuje“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime