Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ONLINE PETFACA: Traži se ljubimac sa najumiljatijom njuškom i najlepšim osmehom!

ONLINE PETFACA: Traži se ljubimac sa najumiljatijom njuškom i najlepšim osmehom!

1
ONLINE PETFACA petface

ONLINE PETFACA: Svaki ljubimac ovog sveta savršen je baš onakav kakav jeste – sa svojim jedinstvenim parom hipnotišućih okica, krznom koje vapi da bude pomaženo i harizmom koja mu izbija ih svake pore. Tu dakle nema spora. Ali nama treba neko ko je sve to, ali i mnogo više – jedan, jedini, neponovljivi. U pravu ste, ponovo biramo PETFACU. Samo što je ovoga puta u pitanju najšarmantniji ljubimac cele internet zajednice.

Pročitajte još: ČESTITAAAAMOOO: Izabrana je PETFACA BEOGRADA!

Ukoliko ste možda propustili početak našeg nadmetanja, ne očajavajte jer niste zakasnili. Napravićemo kratak osvrt na pravila izbora za ONLINE PETFACU. Naime, ukoliko ste se sa nama već družili u okviru naših prošlogodišnjih događaja, fotka vašeg ljubimca se već nalazi u aplikaciji na stranici Ljubimci su zakon. U tom slučaju, dovoljno je samo da pronađete fotografiju vašeg lepotana i da se potrudite da ona osvoji najveći broj glasova. Ukoliko pak, niste imali priliku da se provodite na našim velikim žurkama, neophodno je da sami postavite najšarmantniju fotku vašeg ljubimca u posebnu aplikaciju ONLINE PETFACA, a potom i da prikupljate glasove. Vrlo jednostavno, zar ne?!

Sve o izboru za ONLINE PETFACU saznajte OVDE!

Naglasićemo, iako je to vrlo dobro poznato kada su naša druženja u pitanju, da je dobrodošao baš svaki ljubimac. Dakle, ne postoje ograničenja kada je u pitanju vrsta, starost ili veličina. 😀 Jedino ograničenje se odnosi na broj ljubimaca na fotografiji. Pravila nalažu da se na fotki može naći SAMO JEDAN LJUBIMAC, što znači da vlasnik koji želi da prijavi više svojih mališana, mora poslati po jednu fotografiju za svakog ljubimca.

ONLINE PETFACA petface

Pobednika i još 9 finalista, odnosno kandidate sa najvećim brojem glasova, ćemo proglasiti 25. februara. Sve do tada delite fotografije vašim prijateljima, kako bi što veći broj ljudi mogao da glasa za fotku vašeg lepotana. Najuspešnije ćemo nagraditi vrednim i ukusnim nagradama. Za deset finalista izbor se nastavlja, jer svi oni zajedno sa ostalim PETFACAMA učestvuju u trci za PETFACU SRBIJE.

ONLINE PETFACA petface

Dakle, šaljite fotke, šerujte, pozivajte ljude da glasaju i možda vaš ljubimac bude favorit cele intertnet zajednice – ONLINE PETFACA.

Prethodni tekstPRE I POSLE: Savršene fotografije koje svedoče o tome šta se sve menja u životu vlasnika kada u njegov dom dođe ljubimac!
Sledeći tekstNa protest slepih i slabovidih došla SAMO JEDNA OSOBA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime