Naslovna Komercijalna grupa OVO je mesto gde pobeđuje ljubav prema ljubimcima!

OVO je mesto gde pobeđuje ljubav prema ljubimcima!

3
pomozi napuštenim friskies petface

Mesto gde se oseća samo ljubav prema ljubimcima, grupa u kojoj pobeđuje najhumaniji, najdirljiviji predlog, u kojoj se nižu prelepe poruke i emotivne odluke – za koga to psi i mace žele da se igraju i tako pomognu da Friskies hrana dođe do napuštenih ljubimaca! Pogodili ste – Friskies nagradna igra NAŠE VELIKO SRCE u kojoj se atmosfera već davno zahuktala, a album vrvi od ljubavi i lepote!
Reći ćemo vam u poverenju, pomalo smo srećni što sami odlučujete ko će biti pobednik, tako što lajkujete omiljene predloge. Izbegli smo težak zadatak da presudimo koji je to jedan, jedini, najdirljiviji, najhumaniji predlog, jer već sada ih ima toliko mnogo i izbor bi bio zaista težak! Mi samo brojimo lajkove i odluku o pobedniku donosimo poootpuno objektivno, na osnovu zbirnih poena (pogledajte PRAVILA IGRE) !
Akcija NAŠE VELIKO SRCE se završava tek KRAJEM GODINE, što znači da imate još vremena da i vi postanete deo ovog humanog društva. Sve što vam je neophodno je volja i želja da donirate Friskies hranu za kućne ljubimce nekom kome je zaista potrebna i to POTPUNO BESPLATNO. To ćete učiti tako što ćete postaviti sliku u album, napisati nam kome želite da uručite nagradu, sakupiti najviše lajkova i pobediti ostale podjednako dirljive predloge!
Nadamo se da ste već obavestili sve svoje prijatelje, rodbinu i komšije da dođu na Facebook stranicu Friskies Srbija, postave fotografiju svog ljubimca ili glasaju za vašeg. Ovo je igra koja je ujedinila Srbiju jer cilj je isti – NAHRANITI NAPUŠTENE LJUBIMCE! Vidimo se!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVA U KRUŠEVCU: Psi na ivici smrti, umiru od gladi na putu! POMOZITE!
Sledeći tekstMali trikovi: Kako naučiti macu da koristi SVOJ toalet?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime