Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET BIOGANCE DENTI FRESH: Brinite o zubima vaše mačke na potpuno prirodan način!

BIOGANCE DENTI FRESH: Brinite o zubima vaše mačke na potpuno prirodan način!

0
zubi petface

zubi: Kada smo bili deca, jedna od najčešće upućivanih rečenica od strane roditelja odnosila se na redovno pranje zuba, pogotovo nakon jela. To je naravno i preporuka stomatologa. Koliko je higijena zuba bitna za nas, toliko je bitna i za naše ljubimice – mačke.

Prethodnu tvrdnju potvrđuje podatak da čak 85 % ljubimaca starijih od 3 godine imaju problema sa zubima. Najčešće se radi o nastanku zubnog kamenca, koji ukoliko se tretira na vreme može dovesti do paradentoze, koja na kraju uzrokuje ispadanje zuba.

Pročitajte još: FORTAN DENTAL CARE: Za prevenciju plaka i zubnog kamenca kod ljubimaca!

Kada su u pitanju mačke, njihovi zubići počinju da se formiraju sa 2 nedelje starosti, a zubi se kompletno formiraju sa 7 nedelja starosti. Mačići imaju 26 mlečnih zuba, a njih nakon 6 meseci menjaju trajni zubi. Sa prvim zubima, nastaju i prvi problemi. Kada je pranje zuba u pitanju, glavno pitanje je kako mačku navići na četkicu?! Ukoliko vašu mezimicu niste navikli na takvu manipulaciju u ustima u najranijoj mladosti, nemojte više to ni pokušavati. Povrede koje vam mogu naneti mogu biti veoma teške.

zubi petface

Pročitajte još: SLATKIŠ: Vesli je štene koje sa ponosom nosi svoju protezu!

Srećom, na tržištu postoje i drugi preparati koji omogućavaju čišćenje zuba, a koji su mnogo jednostavniji za korišćenje i čišćenje naslaga u ustima. Naša preporuka je Biogance Denti fresh. Radi se o prirodnom i efikasnom sredstvu za uklanjanje nečistoća i ostataka hrane, koje osvežava dah i štiti desni. Ovaj preparat sadrži kompleks enzma i fluor, čija je uloga da spreče nastanak kamenca.

zubi petface

Način korišćenja Biogance Denti fresh-a je vrlo jednostavan. Dovoljno je samo da naprskate preparat na zube i desni. Preporuka je ovu aktivnost obavljate svakodnevno, kako bi zubi vaše mezimice bili zaštićeni na pravi način.

Biogance – potpuno prirodan način da brinete o svojim ljubimcima.

Prethodni tekstPolicajaci spasili psa, koji je vezan lancem visio iz automobila!
Sledeći tekstRUŠI PREDRASUDE: Dušan u ringu tuče protivnike, a privatno SPAŠAVA ŽIVOTINJE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime