Naslovna VESTI PSI PAS BEZ OSMEHA: služila samo za parenje, pa odbačena! (VIDEO)

PAS BEZ OSMEHA: služila samo za parenje, pa odbačena! (VIDEO)

0
pas bez osmeha

Koliko god pisali o jezivim slučajevima u kojima su psi korišćeni samo za parenje, ponekad se čini da je takvih pasa sve više. Štanceri, kako su inače poznati, pse imaju isključivo zbog parenja i prodaje štenaca koji se iz takvih parenja dobiju. Psi kod ovakvih “odgajivača” žive u nehumanim uslovima i njihova jedina svrha je da daju što više štenaca u svakom leglu.

Nažalost, i Klara je živela ovakvim životom. Ona je pas bez osmeha. Pronađena je kako sedi u jednom zidanom svinjcu, mršava i izgladnela i vezana kratkim lancem. U tom momentu imala je oko 6 godina i prema rečima volontera iz Udruženja Beta Beograd, ono što su saznali jeste da Klara nije davala dovoljan broj štenaca, te je zbog toga tadašnji vlasnik odlučio da je izbaci. Kako je došla do tog svinjca u kojem je pronađena nije poznato, kao što nije poznato ni njeno prethodno ime.

pas bez osmeha

Spasena je iz nehumanih uslova, ali nažalost njenim mukama nije došao kraj. Taman kada su mislili da se dovoljno oporavila, ustanovljeno je da Klara ima srčanog crva. Ipak, uz veliki trud i lečenje, Klara je prevazišla i ovaj problem. Ali, došao je novi zdravstveni problem – tumor na nozi, koji i uz lečenje volonteri nisu uspeli da reše. Iz tog razloga, Klari je odstranjena jedna noga.

pas bez osmeha

– Sve ove godine, Klara živi po pansionima, bez osmeha. Ona je srećna i vesela samo kada ima pažnju, kada oseća ljubav od ljudi. Tužna je kažu nam iz Udruženja Beta.

OVAJ ČOVEK IZ KRAGUJEVCA je nada za 700 pasa o kojima svakodnevno brine! (VIDEO)

PRONAĐENE U ŠIBLJU, A PRESLATKE SU: Ove dve slatkice su imale tešku sudbinu! (VIDEO)

BILA JE OSTAVLJENA PORED KONTEJNERA: Pronađena je potpuno bez dlake i ŽIVOTNO UGROŽENA! (VIDEO)

Živi u boksu, jede jeftinu hranu, ne podnosi svoju kućicu jer je zatovrena i žudi za slobodom. Da li je moguće da će joj život ovako proći? Da li postoji iko ko može bar malo da je usreći? Podelite njenu priču ne bi li ovaj divan pas svoje poslednje godine proveo bar malo onako kako zaslužuje i kako ne bi više bio pas bez osmeha.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

 

Autor: Petface.net, Foto: Udruženje Beta Beograd

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽENE OGROMNOG SRCA – Dve žene same brinu o preko 50 MAČAKA I 20 PASA! (Video)
Sledeći tekstGrudvica u velikom svetu: Više nikada neće pobeći od kuće

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime