Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PAMETNICA: Ovaj pas silazi niz merdevine kao pravi čovek! (VIDEO)

PAMETNICA: Ovaj pas silazi niz merdevine kao pravi čovek! (VIDEO)

0
pas silazi niz merdevine petface

pas silazi niz merdevine: Psi su okretna i inteligentna bića i tu nema nikakvog spora. Do sada smo imali prilike da vidimo nebrojeno primera koji to potvrđuju, ali ovaj pas nas bez daha ostavlja svojom gracioznošću i neverovatnom koordinacijom pokreta.

Pročitajte još: NEMA RAZLIKE: Psi se ponašaju kao ljudi!

Čini se da su psi sve pametniji iz dana u dan, i da nas gotovo zadivljuju svojim postignućima. Jedan pametni pas, o kome govori i naša današnja priča, pronašao je način da siđe niz merdevine koje su naslonjene na jednu kuću. Dakle, pravo sa krova, on se vrlo vešto i uvežbano spušta  niz stepenike kao da je pravi čovek. On silazi veoma brzo tako što se prednjim šapama pridržava za stepenike, a zadnjim šapama sigurno silazi niz njih.

pas silazi niz merdevine petface

Video koji je otpremljen na You Tube, koji je najverovatnije postavljen od strane njegovog vlasnika, postao je veliki hit. Da ne bi morali da zamišljate kako to izgleda, a ni da vam mi ne bi pokvarili doživljavanje tog trenutka, savetujemo vam da i sami pogledate ovog psa koji sam silazi niz merdevine. Mi ga gledamo iznova i iznova i ne možemo, a da se ne zapitamo šta on još ume.

Verujemo da na ovakvo hrabro ponašanje četvoronožnih mališana, presudan uticaj imaju karakteristike rase, geni i vaspitavanje. Dakle, i vi kao vlasnik imate veliki uticaj na svog ljubimca kroz proces socijalizacije, ali i kroz adekvatnu negu i ishanu. Neminovno je da ukoliko svog psa hranite onom hranom koja je prilagođena njegovim potrebama, i ukoliko mu obroke obogaćujete mineralima i vitaminima, sigurno je da će on imati snage i energije da bude razigran i da istražuje svet. Na našem tržištu postoji veliki broj preparata putem čijim korišćenjem možete postići optimalno zdravlje vašeg ljubimca. Naša preporuka za ovu nedelju je proizvod Fortan Cervicorn, koji potpomaže pravilan razvoj kostiju i skeleta. Takođe, on svojim sastavom povoljno utiče na digestivni trakt i jača tkivo i ceo organizam.

pas silazi niz merdevine fortan cervicorn petface

Vaši ljubimci neosporno zaslužuju svu pažnju, a vaša dužnost treba da bude briga o njihovom zdravlju. Kada su zdravi i voljeni, ljubimci su srećni i razigrani, baš kao mališan o kome je govorila naša današnja priča.

Pogledajte VIDEO psa koji silazi niz stepenice:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.