Naslovna VESTI PSI OVO NISU ČISTA POSLA: Oko 50 pasa izvršilo samoubistvo sa ovog mosta,...

OVO NISU ČISTA POSLA: Oko 50 pasa izvršilo samoubistvo sa ovog mosta, a vidite i zašto?

0
pasa izvrsilo samoubistvo petface

Jedna neverovatna stvar događa se u Škotskoj. Ove pojave se mogu porediti sa fenomenom ili natprirodnim s obzirom na ono što se dešava na jednom mostu. Most se zove Overtun nalazi se petnaestak metara iznad klisure. 

Ovaj most je sagrađen 1895. godine i svedok je neverovatne činjenice, samoubistva pasa. Ne zna se tačan broj pasa koji su svoj život okončali skokom ili padom s ovog mosta, ali se procenjuje da je između 300 i 600 pasa skočilo je u ponor sa ovog mesta, a negde oko 50 njih je izgubilo život nakon skoka. Ono što je takođe interesantno jeste da psi uglavnom skaču, uvek sa iste strane mosta, a najveći procenat pasa koji skoče su oni sa dobrim njuhom, nemački ovčari i škotski terijeri.

PROČITAJTE I:

Ferči je dao otkaz na mestu DIREKTORA MARKETINGA i sada hrani i pomaže ulične kuce!

Nepoznanica je šta to navodi pse da skoče sa ivice mosta, ali neki ljudi koji tu žive, s obzirom na to da je ovaj most jedini na velikoj razdaljini, kažu da je mogući razlog miris lasica i drugih životinja koje žive ispod mosta.

Ovo sa lasicama i drugim divljim životinjama je samo jedna od teorija razloga zbog kojih pasi moguće skaču sa mosta. Međutim, postoji još jedna, ova teorija je dosta drugačija. Neki stanovnici kažu da je razlog “DUH”.

pasa izvrsilo samoubistvo petface

Sve to mogu biti samo nagađanja, ali da je statistika loša, loša je. Šta drugo da kažemo, procenite sami, koji može biti razlog zbog kojeg psi skaču sa mosta?

Izvor: Blic.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDa li treba STERILISATI MAČKU tokom teranja (estrusa)?
Sledeći tekstLISTA ZABORAVLJENIH NJUŠKICA BEOGRADA: Za njih niko ne pita i nikoga ne zanimaju?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime