Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pet elegancija: Karta na koju se i ovog leta igra!

Pet elegancija: Karta na koju se i ovog leta igra!

0
pet elegancija petface

Čujte i počujte, pet elegancija je ponovo u modi. Ukoliko imate ljubimca bilo koje vrste, boje i veličine, ljubimca čijoj se elegantnoj pojavi ne može odoleti, onda je ovo prava vest za vas. U toku je Izbor za najelegantnijeg ljubimca Srbije, a upravo je Pet elegancija jedini uslov koji je presudan. Da li je to garderoba, stajling, stav, karakter, osmeh, negovana dlaka – na vama je da odlučite. Na nama je da vašu fotografiju omogućimo u albumu:

IZBOR ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA SRBIJE

I da vas sa vremena da vreme podsećamo da glasate 🙂 Sve do 15. Jula traje sakupljanje lajkova, a tada proglašavamo po 10 finalista iz svake kategorije – psi, mačke I sitne životinje!

Oni koji se prošle godine nisu družili sa nama, imaju priliku za popravni ispit. Ukoliko želite da se vaš pas, maca ili ljubimac neke druge vrste ove godine okiti ovom titulom prionite na posao, jer se 15. Jula zatvaraju prijave!

Za našu elegantnu zakusku potrebne su vam fotografije ljubimca, koje će pokazivati sav njegov glamur. To je i prvi preduslov da baš on postane najelegantniji ljubimac Srbje, zato foto aparat u ruke, izaberite idealni ambijent i šaljite selfije. Mnogi ljubimce tvrde da su baš oni posebni i autentični, ali samo će jedan to zvanično i postati.

Svi oni koji ipak ne poziraju tako dobro pred objektivima fotoaparata, mogu jednostavno da se prijave za dolazak na PET PARTY i tako ne propuste ovogodišnji pet žur!

Delta City će i ove godine biti jedini šoping mol koji će vrata svog atrijuma otvoriti i za četvoronožne posetioce, tako da ćete u šoping tog 25. jula moći i sa ljubimcem svih vrsta i veličina! I ove godine ćemo upakovati poklone za svakog ljubimca i obezbediti hranu i mirišljave note svakoj maci, kuci, kuniću ili morskom prasetu. Da, da i to je detalj koji zadržavamo – pravo učešća imaju svi kućni ljubimci!

Do 25. jula, složićemo se sa vama, ima vremena. Ali zato, kandidovanje za titulu najelegantijeg psa, mace i predstavnika sitnih životinja nema. Zato šaljite fotografije i u dobrom raspoloženju dočekajte životinjski žur.

Prethodni tekstODLIČNA AKCIJA: Udomi psa – osvoji besplatan tretman kod frizera!
Sledeći tekst(Ne)obično prijateljstvo: pas i kraba u ljubavi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime