Naslovna Slajder vesti POSLE 2 GODINE VRAĆENA VLASNICIMA: Pronađena oko 97 km od kuće

POSLE 2 GODINE VRAĆENA VLASNICIMA: Pronađena oko 97 km od kuće

0
posle 2 godine, petface

Petogodišnja maca Rubi posle 2 godine vraćena je vlasnicima. Ona je pronađena oko 97 km od kuće, a sve se desilo na neki način slučajno.

Ova crna lepotica svojim vlasnicima priredila je veliki stres kada je nestala. Kako je njihova kuća u Brokburgu blizu magistralnog puta, njeni vlasnici su pomislili da je nastradala, ali nikada nisu u blizini našli njeno telo.

UPUCAN MAČAK! Pokrenuta opsežna istraga

Većina Amerikanaca kaže da im je ŽIVOT SA MAČKOM OLAKŠAO KARANTIN

Rubi je ipak odlučila malo da upozna svet. Tako je došla do čoveka koji radi u obezbeđenju u Koventriju koji ju je par dana redovno hranio kao macu sa ulice.

Ipak, nakon par dana odlučio je da odvede Rubi i proveri da li je neko možda traži. Odveo ju je u dobrotvornu organizaciju “Cat Protection” gde su očitali njen čip. Niko nije mogao da veruje kada su videli da je ona zapravo oko 97 kilometara daleko od svoje kuće.

Volonterka iz centra kaže da broj telefona učitan na podacima nije bio dobar pa su odlučili da kontaktiraju vlasnike mejlom, a nakon toga poslali su i pismo.

posle 2 godine, petface

Vlasnici su prvo mislili da je neka šala, ali su ipak odlučili da se jave centru. Nisu mogli da veruju da je Rubi živa i zdrava i da ih čeka. Rekli su da odmah kreću po nju.

Kada se Džordan, Rubin vlasnik, pojavio, ona je gledala pravo u njega. Odlično je znala ko je to. A Džordan nije mogao da veruje da je sve istina, a tu sreću nemoguće je opisati.

Ovo samo pokazuje značaj čipa i za mace, kao i da nikada ne treba da prestanete da se nadate.

izvor: boredpanda.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDobio je ime PISTAĆ – Kada ga vidite jasno vam je i zašto
Sledeći tekstSVRAKE RECIKLIRAJU u zamenu za hranu (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime