Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Značaj dobre ishrane štenaca za njihov razvoj

Značaj dobre ishrane štenaca za njihov razvoj

0
razvoj petface

Ishrana štenaca visokokvalitetnom hranom je izuzetno bitna, jer to može da utiče na razvoj, dugovečnost i kvalitet života ljubimca. Kvalitet hrane kojom hranite štene jednako je proporcionalno njegovom zdravlju. Kvalitet je ključna reč jer kvalitet sastojaka koji idu u hranu značajan.

razvoj petfaceUkoliko budemo hranili ljubimce kvalitetnom hranom, rezultati će biti očigledni: manje problema sa kožom, manje svraba, manje infekcija ušiju, sjajnije krzno, veća mišićna masa, jače kosti, više energije, bolji temperament psa i druge fizičke koristi dobre ishrane. Psi su u tom slučaju srećniji i sveukupno se osećaju bolje.

Pročitajte još: Faze rasta i razvoja kod pasa

Dobra ishrana obezbeđuje i bolji imuni sistem i poboljšano zdravlje na duže staze sa manje stresa na organe ljubimca. Bubrezi i jetra moraju da rade veoma žestoko kako bi ukloniji toksine kao što su hemikajile, boje i drugi elementi koji se mogu naći u lošoj hrani ljubimaca. U isto vreme dok njihov organizam pokušava da prečisti ove elemente, organizam i pokušava da se održi jer je neuhranjen, s obzirom na to da obrađuje hranu koja nema ključne sastojke za dobru uhranjenost.

razvoj petfaceKoja je to hrana visokog kvaliteta?

Visokokvalitetna hrana je ona koja sadrži meso. Obično postoji i izvor ugljenih hidrata u ovakvoj hrani, ali vrlo malo žitarica. Najbolja visokokvalitetna ili premijum hrana sadrži prirodne omega 3 i omega 6 masne kiselina. Ono što treba izbegavati jesu kukuruz i sastojci koji sadrže soju i koji su obično samo pojačivači ukusa. Ova hrana ne sme da sadrži nikakve filere, hemijske sastojke, veštačke boje ni ukuse.

Pročitajte još: CAFORTAN: Idealan preparat za pravilan rast i razvoj vašeg ljubimca!

Pravi izbor za sve štence jeste High Prairie Puppy formula brenda Taste of the Wild koja sadrži meso bizona, dehidrirano jagnjeće meso, grašak, krompir i niz vitamina, kao što su B6, B12, B2, vitamin D i folnu kiselinu, koji su ključni za pravilan razvoj svakog četvoronožnog mezimca.

petface razvojOva hrana bez žitarica pruža vašem psiću veoma ukusnu energiju i nudi senzacionalan ukus kao nijedna druga.

Prethodni tekst1.000 eura za onog ko pronađe Bucu – psa koji je nestao na Zvezdari!
Sledeći tekstGRAĐANI OGORČENI: Otrovan Bili, najomiljeniji mačak Grada!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime