Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pas rase border koli usvojio je mače i ne odvaja se od...

Pas rase border koli usvojio je mače i ne odvaja se od njega!

0
usvojio je mače petface

Priča o tradiocionalnom neprijateljstvu koje vlada između pasa i mačaka toliko je ukorenjena, da kada se pojavi priča o njihovoj ljubavi, skoro da je teško poverovati da je tako nešto moguće. Moguće je itekako. Naša naredna priča to savšeno ilustruje.

Pročitajte još: PRESLATKO: Udomljeno mače misli da je ovaj pas njegov tata!

Nedavno smo naišli na priču o psu rase border koli koji je usvojio mače. Njegova vlasnica Heder je svedok ovog susreta. Bili su u šetnji, kada je njen ljubimac Bani počeo snažno da njuška i da je vuče u jednom pravcu. Kada su stigli do jednog grma, imali su šta i da vide. Naime, u pitanju je bilo leglo, a nažalost među mačićima samo jedno je bilo živo. Nije bilo dileme… jedino preživelo mladunče su Heder i njen pas uzeli i odveli svojoj kući.

usvojio je mače petface

S obzirom da je Heder velika ljubiteljka životinja i da ima tri mačke, odmah je znala šta treba da radi sa ovim siročetom. Jedino što je njemu potrebno jesu hrana i toplota. Nakon što je ova neverovatna žena nahranila mače, umotala ga je u jedan peškir. Mališan je odmah zaspao u njenom naručju. Od prvog trenutka, počela je da se formira veza između mačeta i psa. Naime, Bani je sve vreme bio u blizini mačeta ne ispuštajući ga iz vida.

Pročitajte još: Pit bul iz jednog prihvatilišta nije želeo da u svoj novi dom ode bez najboljeg prijatelja – čivave!

usvojio je mače petfaceOči ovog mališana i dalje su bile zatvorene. Ono je išlo u pravcu ovog psa, verovatno sluteći da je to njegova mama. To nije bila majka, ali je bio neko ko će ovo mače voleti do kraja života.

usvojio je mače petfaceNjegova vlasnica kaže da je Bani bio zabrinut u početku zbog svoje nove uloge, ali da se on veoma brzo i lepo snašao. On je čisti i liže, mazi se sa njom i ne ispušta je iz vida nijednog trenutka.

Deluje da je ovaj pas rase border koli usvojio mače. Baniju uloga roditelja itekako pristaje, a složićete se da su oni potpuno neodoljiv tandem.

Pročitajte još: TASTE OF THE WILD: Kombinacija mesa divljih ptica namenjena je ukusu i najprobirljivijih pasa!

usvojio je mače petfaceUkoliko u vašem domu imate neke i psa i mačku, neophodno je da svakom od njih dajete hranu koja je baš njima namenjena i koji će zadovoljiti sve njihove potrebe. Idealan izbor za sve ljubimc  je hrana Taste of the Wild sa posebnim linijama za pse i za mačke. Izaberite preukusne kombinacije divljači ili ribe, začinjene zdravim komadima voća i povrća koje će organizmu psa ili mačke obezbediti neophodne antioksidanse za optimalan imunitet.čivave taste of the wild petface

Taste of the Wild – najbolje od prirode za vaše ljubimce.

Prethodni tekstNIJE MONTAŽA: Pingvin La La, sa rancem na leđima, svakog dana ide u kupovinu!
Sledeći tekstHEROJ: Uskočio u hladnu reku kako bi spasio 13-godišnjeg psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime