Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET VELIKA REVIJA MAČAKA: Lepotice, ovo je dan posvećen samo vama!

VELIKA REVIJA MAČAKA: Lepotice, ovo je dan posvećen samo vama!

0
VELIKA REVIJA MAČAKA petface

VELIKA REVIJA MAČAKA: Vlasnik ste jedne ili više mačaka ili ste prosto veliki ljubitelj ovih krznenih lepotica, a živite u Beogradu ili okolini?! Imamo sjajne vesti za vas. 😀

Pročitajte još: ONLINE PETFACA: Traži se ljubimac sa najumiljatijom njuškom i najlepšim osmehom!

U četvrtak, 18. februara u Delta City– ju biće održana VELIKA REVIJA MAČAKA. Dobrodošle su mezimice svih rasa i uzrasta, a vrata ovog šoping centra za sve njih biće otvorena od 18 časova. Sve krznene lepotice koje se prijave, učestvovaće u VELIKOJ REVIJI MAČAKA, a potom i u takmičenju u nekoliko zabavnih kategorija. U pitanju su: najglasnija mačka, najčupavija mačka, najšarenija mačka, najlepši par i najšarmantnija mačka. Sve pobednike očekuju vredne nagrade od glavnog sponzora – Natural Trainer-a.

VELIKA REVIJA MAČAKA petfaceDakle, ukoliko smatrate da je vaša mezimica glasna, šarena ili čupava, onda budite sigurni da joj je mesto na VELIKOJ REVIJI MAČAKA. Čak i ukoliko ona nije sve pobrojano, uvereni smo da zaslužuje da se prošeta pistom u Delta City-ju.

Podsetite se kako smo se družili prošle godine: Kada mace slave svoj dan, onda to izgleda OVAKO (VIDEO)

VELIKA REVIJA MAČAKA petface
Sada kada sve ovo znate, preostalo je samo da se prijavite za ovaj posebni dan mačaka. Nema razloga da to ne učinite odmah, jer je sve potpuno besplatno, a provod koji vas očekuje biće nezaboravan. Prijave možete poslati porukom u inboks Facebook stranice Ljubimci su zakon ili se možete prijaviti lično na Info-pultu Delta City-ja, do 17. februara.

VELIKA REVIJA MAČAKA petface
Ne znamo za vas, ali mi jedva čekamo četvratak! 😀

Prethodni tekstZAJEČAR: Koletu je umrla vlasnica i sada treba našu pomoć!
Sledeći tekstTRAINER: Zadovoljava ukus vaše mačke brinući o njenom zdravlju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime