Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET REVIJA MAČAKA: Dan krznenih lepotica!

REVIJA MAČAKA: Dan krznenih lepotica!

0

Beograđani, divne vesti za vas! Danas se u Delta City-ju od 18 časova održava VELIKA REVIJA MAČAKA. Ukoliko imate jednu, dve ili više maca, dobrodošli ste na reviju. Čak i ako nemate mace, a mačkoljupci ste, pozvani ste da ispratite ovaj jedinstveni događaj u vašem gradu.

revija petfaceSve mace koje su vlasnici prijavili, ili će to uraditi večeras na samom događaju, učestvovaće u revijalnom delu, a zatim će se održati i takmičarski deo večeri. U tom delu će se birati NAJPUFNASTIJA MAČKA, NAJLEPŠI PAR, ZVEZDA PLESNOG PODIJUMA i NAJSLAĐI PREDSTAVNIK MAČJE OMLADINE. Sve pobednike očekuju vredne nagrade koje je obezbedio sponzor događaja – Natural Trainer.

Pročitajte još: RAJ ZA MAČKOLJUPCE: Revija mačaka okupila je veliki broj krznenih lepotica!

Dakle, bilo da smatrate da je vaša maca najpufnastija, da najbolje đuska, da je najslađa ili pak da imate najlepši mačji par, jedno je sigurno – vašim macama je onda sigurno mesto na VELIKOJ REVIJI MAČAKA.

DC-Revija-maca-850x850pxPored toga što ćete moći da se zabavite, na reviji će biti i veterinari koji će davati jednostavne i korisne savete vezane za zdravlje, ishranu i lepotu vaših ljubimica.

Mi ne vidimo razlog da ne dođete večeras na ovo druženje, jer su prijave potpuno besplatne, a ludi provod je zagarantovan. Vidimo se! 😉

Prethodni tekstSlepi pas progledao zahvaljujući ljubavi spasiteljke
Sledeći tekstVESIĆ: „Oni koji svoje pse puste zauvek na ulicu biće strogo kažnjeni“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime