Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET RAJ ZA MAČKOLJUPCE: Revija mačaka okupila je veliki broj krznenih lepotica!

RAJ ZA MAČKOLJUPCE: Revija mačaka okupila je veliki broj krznenih lepotica!

2
mačaka petface

Ni košava koja je u četvrtak, 18. februara nosila sve pred sobom, nije sprečila da se u Delta City-ju okupi veliki broj vlasnika i ljubitelja mačaka.

Pročitajte još: Spašen sa ulice, Garfild je nova najlepša mačka Srbije!

Na VELIKOJ REVIJI MAČAKA učestvovalo je 24 lepotice, a svojom lepotom i gracioznošću one su bez daha ostavile veliki broj prisutnih. Sve one su strpljivo pozirale pred blicevima aparata, usput se trudeći da ostave što bolji utisak na žiri. Sve krznene mezimice nadmetale su se za laskave titule u 5 zabavnih kategorija, kao i za najlepšu macu i njene pratilje.

mačaka petface
Dok je publika uživala, žiri je bio pred veoma teškim odlukama da među tolikim lepoticama izabere one koje će poneti ova prestižna priznanja. Posle dugog većanja, odluke su pale pa je tako titulu najglasnije ponela maine coon mačka po imenu Šišmiš. Nagrada za najčupaviju macu otišla je u šape Ahilu, šarmantnom mačoru čija je jedina slaba tačka suprotni pol. Najšarenija maca je po mišljenju žirija bila Sanja, živopisna bengalska mačka. Titula najpar je otišla u ruke male Lene i njene ljubimice Holi, koje su pred svima pokazale koliko su neodoljiv tandem. Najšarmantnija je ovoga puta bila maca Koko, koja je sve zadivila svojom stavom i neobičnim šarama.

mačaka petface
Najglasnija mačka je Šišmiš.

Treće pripalo je beloj, stidljivoj lepotici koja se zove Kiti. Drugo mesto osvojila je sfinks mačka Galileo, koja je ujedno bila atrakcija među prisutnima. I napokon, usledio je trenutak koji su svi željno iščekivali. Zasluženo prvo mesto izborio je naočiti mačor Đorđe koji je osvojio i publiku i žiri svojim neobičnim parom brkova. Najlepši mačak Beograda nakon proglašenja, zadovoljno se smeškao i preo, poručujući da će mu ova nagrada biti dodatni adut kod obožavateljki.

Svi pobednici nagrađeni su vrednim poklonima, a da ostale mace ne odu svojim domovima praznih šapa, pobrinuo se generalni sponzor Natural Trainer i kompanija MJ Trade. Svima njima uručeni su specijalni paketići sastavljeni do ukusnih zalogaja.

mačaka petface
Najlepša mačka Beograda je Đorđe.

Iako je ovo okupljanje bilo takmičarkskog karaktera, ono što je ipak obeležilo ceo događaj fenomenalna i prijateljska atmosfera, kako među macama, tako i među vlasnicima i publikom.

mačaka petface
Svi učesnici svojim domovima su otišli sa utešnim nagradama.

Ne znamo za vas, ali mi jedva čekamo naredno druženje. MJAUUUU!

Pogledajte galeriju naših pobednika:

Prethodni tekstOBAVEZNO PROČITATI: Kroz OVAKVU patnju i bol prolaze trudne kuje na ulicama!
Sledeći tekstAko se pitate šta vaša mačka radi sama kod kuće, ovaj VIDEO će vam odgovoriti!

2 KOMENTARA

  1. Sve mace na izlozbi su bile prelepe 🙂 . Bilo bi lepo da sledeci put uvedete kategoriju najlepša udomljena / ulična maca. Neko može da stekne utisak da se daje primat samo rasnim mačkama.Možda će te na taj način da utičete da što više ljudi udoml macu sa ulice i pruži joj dom. Pozdrav

  2. Ako možete, ubacite i kategoriju “Najlepša udomljena maca”. Neka i nagrada bude najjeftinija, Š-klase, ali bar će navesti mačkoljupce da udome neku uličnu macu. 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime