Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET KORISNO: Prvi put sa psom na letovanje!

KORISNO: Prvi put sa psom na letovanje!

1
sa psom na letovanje petface

Sa psom na letovanje? Ne mora I nužno značiti PAKAO! “Nemoj u duboko“, „ne pij morsku vodu“, „beži sa sunca“… često odjekuju plažama na moru, a roditelji na sve načine opominju decu lepom ponašanju! Ali sve ove „NE“ stvari se podjedanko mogu odnositi i na naše lajave prijatelje, osim što vas oni ne mogu baš najjasnije razumeti. Posebno kada vičete na njih! Dakle, ako ste odlučili ići sa psom na letovanje, prvo što morate poneti sa sobom je STRPLJENJE!

Sada, kada ste već stigli na morsku oazu, slede neka pravila koja se moraju ispoštovati.

1.Proverite da li plaža dozvoljava dovođenje pasa. Kada na istu postavite svoj peškir, obezbedite i svom ljubimcu hlad. Stručnjaci preporučuju senovito mesto, gde pas može da odmori i da ima dovoljno vode.

2.Možda će nekima zvučati čudno, ali psi, naročito oni sa kratkom dlakom i roze kožom, mogu izgoreti. Ograničite vreme koje provodi napolju i pre izlaska nanesite mu kremu sa zaštitnim faktorom na nos i uši.

3.Psu nemojte davati da pije morsku vodu, jer so i drugi minerali, mogu naškoditi vašem ljubimcu.

4.Na kraju dana, u svakom slučaju, njegovo krzno isperite slatkom vodom i nekim od šamopna naše BIOGANCE linije. Ono što vam posebno možemo ponuditi kao pomoć na letovanju je Xtra Liss sprej za zamršenu dlaku. Od sunca i kupanja u slanoj vodi, može se desiti da se dlaka vašeg dugodlakog prijatelja zamrsi više nego obično, ali uz pomoć našeg spreja, nećete imati posebnih problema!

sa psom na letovanje petface

5.Poseban odeljak vaše letnje avanture zauzima bezbednost u vodi! Prvo pitajte spasioca kakva je voda toga dana. Da li je mirna, ima li jakih struja, da li recimo ima dosta meduza…

6.Većina pasa uživa u plivanju. Većina ali ne i svi! Neki ne umeju, a neki i mrze da plivaju! Budite svesni želja vašeg ljubimca i sposobnosti pre nego što pokušate da ga navedete da pliva.

sa psom na letovanje petface

Obzirom da je bezbednost u vodi, prvi put u njoj i snađenost tokom plivanja poooosebno bitan faktor, pisaćemo vam detaljnije u narednim tekstovima na temu “sa psom na letovanje”. Za sada možete da počnete sa blagim pripremama 🙂

Prethodni tekstDOČEKALI: Nišlije dobijaju prvi park za pse!
Sledeći tekstNAJNOVIJA ISTRAŽIVANJA: Ulični psi su najinteligentniji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime