Naslovna VESTI FENOMENALNO: SLUŽE I ŠTITE – ČAK I PAČIĆE: Policajci zajedno sa pačićima...

FENOMENALNO: SLUŽE I ŠTITE – ČAK I PAČIĆE: Policajci zajedno sa pačićima traže mamu patku!

0
Policijska pratnja

U ovim teškim danima pandemije svima nam je potrebno malo pozitivnih i ohrabrujućih vesti. Takva je i ova o policajcima iz Hjustona koji su se zatekli u čudu kada su videli čitavo jato pačića u jednom od gradskih parkova, kako unezvereno traže svoju mamu.

U redovnom obilasku javnih parkova i drugih objekata koji su zatvoreni zbog epidemije korona virusom policajci su primetili jato pačića koji zbunjeno tumaraju pustim parkom. Zaključili su da su izgubili mamu i odlučili da im pomognu.

pačići prate policajca

PRETUŽNO: Pas odbija da skine duks svog preminulog vlasnika!

Na videu koji je objavljen vidi se pomoćnik načelnika Lari Satervajt obezbeđuje policijsku pratnju grupi od desetak pačića. Onog trenutka kada ih je pozvao, i polako krenuo stazom, one su se uredno poređale u kolonu i počele da ga prate. Na tonskom zapisu se čuje drugi policajac koji ih preko megafona ohrabruje i poziva da prate njegovog kolegu.

IZGUBLJENO DIVLJE PRASE: nađen sam bez majke i braće!

Video je momentalno postao viralan. Stigli su brojni komentari među kojima su i ovakvi: „Bravo, štitite i one koji su najmanje zaštićeni – i male i velike!“; „Ljudi mogu biti zli jedni prema drugima ali životinje nam bude nadu! Hvala vam!“

policajac podi kolonu pačića

MAČKA SA POLA GLAVE TRAŽI NOVI DOM: Neverovatna priča o mački Holi

Policajci su uspešno kontrolisali situaciju sa patkama. Pošto su videli da se mama patka nalazi u jezercetu u središtu parka, strpljivo su disciplinovane pačiće odveli do ivice jezera. Oni su potom ušli u jezerce i pridružili se mami. Policajci su nastavili dalje svojim putem ali su posle ove akcije pridobili veliki broj pohvala. Nadaju se da pačići više neće ovako lutati i da im neće biti potrebna pomoć policije da nađu put do mame. Ali, kako bilo – svaka im čast!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMEDVEDIĆ TRAŽIO HRANU – Vlasti presudile: povratak u divljinu ili eutanazija!
Sledeći tekstZAMISLITE, OVAJ PAS PREPOZNAJE ČAK 90 IGRAČAKA: Može i da razvrsta igračke po vrsti

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime