Naslovna VESTI PSI MARK JE HEROJ: Rizikuje svoj život i spašava pse spremne za mučenje...

MARK JE HEROJ: Rizikuje svoj život i spašava pse spremne za mučenje i klanje!

3
spašava pse petface

Pretpostavljamo da nema ljubitelja životinja koji ne zna za okrutni festival psećeg mesa u Kini! Na stotine hiljada pasa, kućnih ljubimaca, bude ubijeno zarad ovog festivala! U moru onih koji negoduju i protive se ovom svirepom događaju u Kini je i Mark, heroj, spasilac i čovek o kome priča cela planeta!

UŽASAVAJUĆE: Kina u pripremama za „festival mesa“! Oko 10 hiljada pasa i mačaka zarobljeno!

Naime, Mark svoj život svakodnevno stavlja na kocku kako bi spasio što veći broj pasa koje muče kako bi njihovo meso imalo što bolji ukus.

spašava pse petface

– Jednom kada sam bio u Aziji vidio sam kako razapinju pse. Uzeli bi njihove šapice i ekserima ih zakucavali na zidove. Tada sam umro kao ljudsko biće, rekao je Mark Čing.

spašava pse petface

Mark ima jasan cilj – spašava pse, koji su u brojnim azijskim zemljama namenjeni klanju i ljudskoj konzumaciji. On se ne bori za zabranu konzumacije mesa (iako ju ne podržava jer je vegan), jer kaže da bi to bilo licemerno. Naime, ubijeni pas za njega je ista stvar kao i ubijena krava ili svinja.

Pročitajte još:
FESTIVAL PSEĆEG MESA: 170 pasa je spašeno sa farme u Južnoj Koreji!

Umesto toga, on se bori za zabranu stravičnog mučenja pasa.

spašava pse petface

– Pse razapinju, otkidaju im udove, vešaju ih, bacaju u kipuću vodu i žive pale. Oni veruju u mit da će meso biti ukusnije ukoliko psa muče, pre nego što ga ubiju, rekao je Mark.

U svojoj misiji, do sada je prošao šest zemalja – Kinu, Vijetnam, Indoneziju, Južnu Koreju, Kambodžu i Tajland – i spasio oko 300 pasa!

spašava pse petface

– Kada dođem na mesto zločina, svog saradnika predstavim kao bogatog Amerikanca koji je zainteresovan za uvoz psećeg mesa u SAD. U tom trenutku mučitelji pristaju da nam pokažu sve što rade sa već zatočenim psima. Tako smo zabeležili vešanja pasa, spaljivanje na živo, bacanja u kipuću vodu.. Potom vlasnicima klaonica predlažemo da nam daju već mučene i osakaćene pse, „kako bismo isprobali proizvod“. Oni na to obično pristaju i tako uspevam bez većih poteškoća spasiti mnoge unesrećene pse, objasnio je Mark.

Pročitajte još:
Kinezi pripremaju „najužasniji festival psećeg mesa“, komentari u Srbiji su: „Šta se nas to tiče“!

On je objasnio da i vrlo često doživljava fizičke napade. Kada je bio na svojem zadnjem putovanju u Kambodžu, bio je hospitalizovan jer su ga pretukli.

spašava pse petface

– Video sam čoveka koji je psu na živo rezao udove i udario sam ga u lice, prisetio se traumatičnog trenutka Mark, a onda su mu potekle i suze.

Prema procenama brojnih organizacija, samo u Kini se godišnje za konzumaciju ubije više od deset miliona pasa. Neki od njih se muče mesecima i godinama.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBUDVA: Demolirao plažni bar, jer mu nisu dali da uđe sa psom!
Sledeći tekstOd posledica prebijanja ostala je paralizovana. Ipak nije odustala od svojih beba!

3 KOMENTARA

  1. ŠTA RADI MEDJUNARODNA ORGANIZACIJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA .ODJEL PASA U KINI .. AKO UOPĆE POSTOJI , ŠTA RADE UJEDINJENE NACIJE , ŠTA RADI PRESJEDNIK KINE I NJEGOVA SVITA , A DALI SMO MU ŠTOGOD REKLI KADA JE BIO U POSJETI U SRBIJI …. E KOJI SMO LICIMJERI , ŠTA RADE NAŠI MEDIJI .. ŠTA RADITE LJUDSKI RODE … HOČETE DA ISTO TAKO ZAVRŠITE I VI ….. NASTAVAK SLJEDI ..

  2. svaka cast,da neko spasava te nesrecnike,ili srecnike da ih je neko spasio.kada bi bilo vise takvih ljudi ja bih se radovala najvise na svetu.bilo bi manje mucenja pasa i macaka i ko zna kojih sve ne zivotinja

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime