Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Tajlandski mačor Kijano pobednik velike revije mačaka

Tajlandski mačor Kijano pobednik velike revije mačaka

0
tajlandski petface

Velika revija mačaka održana prethodnog četvrtka u Delta City-ju okupila je veliki broj vlasnika i ljubitelja ovih krznenih mezimica. U revijalnom i takmičarskom delu događaja učestvovalo je 25 maca, koje su svojom lepotom i šarmom zadivile kako brojnu publiku, tako i žiri koji je imao težak zadatak da izabere najlepše mace ovogodišnjeg takmičenja.

tajlandski petfaceSve mace su pozirale strpljivo ispred fotografa, publike i žirija i nadmetale se za titule u pet zabavnih kategorija i za jedno od tri prva mesta.

Pročitajte još: Kada mace slave svoj dan, onda to izgleda OVAKO (VIDEO)

Za naj bebu je izabrana maca po imenu Data, a Macola je očarao žiri svojim performansom i poneo je titulu zvezde plesnog podijuma. Po mišljenju žirija, spaseni mešanac Oliver je najpufnastija maca, a titula naj deke je otišla u šape simpatičnog desetogodišnjeg mačora Tomija.

tajlandski petfaceNajveću dilemu žiri je imao kod izbora naj para, zbog čega je žiri učesnicima malo progledao kroz prste, te su izabrana dva para. Prvi pobednički dvojac jesu hrabri Maša i Džoker, mace spasene sa ulice i od prethodnih vlasnika, nakon što su ostale bez jedne noge. Još jedan neodoljivi par koji je žiri morao da nagradi jesu preslatka devojčica Marija i njen neodoljivi mačak Micko.

Pročitajte još: RAJ ZA MAČKOLJUPCE: Revija mačaka okupila je veliki broj krznenih lepotica!

Kad su u pitanju glavne nagrade, za drugu pratilju je izabrana maca Lola, za prvu Zvezdana, dok je zasluženo pobedničko mesto poneo četvoromesečni lepotan, tajlandski mačak, po imenu Kijano. Ova tajlandska maca je očarala sve prisutne svojom gracioznošću, smirenošću i lepotom.

tajlandski petfacePobednici u svim kategorijama su nagrađeni vrednim Natural Trainer poklonima, sastavljenim od ukusnih zalogajčića, koje je ozbezbedio generalni sponzor druženja Natural Trainer i kompanija MJ Trade.

tajlandski petfaceCeo događaj je obeležila vesela i prijatna atmosfera među svim prisutnim učesnicima, a mi ne možemo da dočekamo sledeće druženje!

Prethodni tekstKO JE ZA ZAGRLJAJE: Retriverka Lobotin svakog dana deli zagrljaje na ulici!
Sledeći tekstVRŠAC: “Za mesec i po dana, 40 pasa je uginulo ili je POJEDENO”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime