Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Istraživanje potvrdilo da štenci vole kada im se tepa

Istraživanje potvrdilo da štenci vole kada im se tepa

0
tepa petface

U slučaju da vam se bilo ko rugao zato što ste se obraćali štencima na način na koji se obično obraćate bebama, recite im da stvarno nemaju pojma, jer kučići obožavaju kada im se tepa.

tepa petfaceDobro, možda smo malo preterali kada smo rekli da obožavaju, ali novo istraživanje je dokazalo da štenci više reaguju na „bebeći“ govor, nego na govor koji koristimo kada razgovaramo sa odraslim ljudima. Evo šta su naučnici radili pre nego što su došli do ovog zaključka.

Pročitajte još: DIRLJIVO: Ponovni susret mame čivave sa njenim štencima! (VIDEO)

Prvo su dali ljudima fotografije štenaca i odraslih pasa i snimali ih dok gledaju slike i govore reči „Zdravo, lepi. Ko je dobar dečko? Dođi ovamo. Dobar dečko.“ Ovo isto su govorili i dok su gledali fotografije odraslih ljudi, što je bila kontrolna mera.

Otkrili su da kada su se obraćali psima bilo kog doba, ljudi su koristili viši ton glasa, a niži kada su se obraćali fotografiji čoveka.

tepa petfaceOno što su istraživači uradili sledeće jeste da su pustili ove glasove na zvučnike u Njujorku. Otkrili su da su štenci reagovali mnogo brže da tepanje, nego na neutralan ljudski govor. Isto tako su otkrili da veliki psi nisu mnogo reagovali na tepanje.

Pročitajte još: 13 razloga zbog kojih vas štenci dovode do ludila!

Da bi i vaši štenci koji tako vole tepanje postali veliki i snažni psi, tu je Pacific Stream Puppy Formula brenda Taste of the Wild. Ova hrana ne sadrži žitarice i bogata je proteinima ribe, slatkim krompirom i graškom koja obezbeđuje veoma ukusnu energiju vašem štenetu.

tepa petfaceObogaćena je povrćem i voćem iz kojih dobija prirodne antioksidanse i pomaže da vaš prijatelj vodi zdrav način života.

Prethodni tekstNemanja je pronašao psa – ima ogrlicu i jaknicu! PODELITE, vlasnik ga sigurno traži!
Sledeći tekstHEROJ IZ BEOGRADA: Dečko skočio u reku kod Ušća i spasao psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime