Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NEOBIČAN PAS: Bokserka Sofi sate i sate provodi gledajući u akvarijum, odevena...

NEOBIČAN PAS: Bokserka Sofi sate i sate provodi gledajući u akvarijum, odevena u roze ogrtač!

0
akvarijum petface

akvarijum: Koliko puta vam se desilo da zbog gledanja omiljene serije, provedete neprospavanu noć i da ujutru odete bez problema na posao?! Ili da vikende provedete uz filmske maratone, grickajući kokice?! Ne samo da vas razumemo, već i podržavamo ove povremene izlete u svet sedme umetnosti.

Pročitajte još: Izgubljeno štene je plivalo satima, sve dok ga nisu spasili mornari koji su ga slučajno opazili

Zapitaćete se možda zašto pišemo i filmu i opsednutom gledanju u ekran ili monitor, koje može da potraje satima, kada bi trebalo da pišemo o životinjama. Strpite se, priča sledi. Samo smo pokušali da dočaramo tu situaciju, kada ti nešto beskrajno okupira pažnju i u stanju si da sate i dane posvetiš baš tom nečemu. Upravo to je slučaj sa Sofi, jednom prelepom bokserkom, koja sate i sate provodi gledajući u akvarijum. Da, da…dobro ste pročitali – akvarijum.

akvarijum petface

Pri tome, ne možemo da ne napomenemo, da Sofi ima poseban stajling dok uživa u svom nesvakidašnjem hobiju. Naime, ona je odevena u roze ogrtač sa tufnicama. Krajnje neobičan pas, složićete se.

Za priču o ovoj bokserki, saznali smo zahvaljujući tome što je njen vlasnik njenih nekoliko fotografija postavio na društvenu mrežu Reddit. Fotografije su slikane iz različitih uglova, ali svima je zajednička jedna stvar – Sofi koja hipnotisano gleda u akvarijum. Ispod jedne od fotki, vlasnik je napisao:

Čak nismo mogli da je nateramo ni da jede.

Hm…pas koji odbija obrok?! E sad smo sve čuli. 😀

akvarijum petface

Nakon ovakvog opsesivnog ponašanja voljenog ljubimca, vlasnik je rešio da tome stane na put. Naime, odlučio je da Sofi skrene pažnju na nešto drugo, tako što će akvarijum prekriti veeeeeeelikim peškirom. Nažalost, ovaj pokušaj završio se neslavno. Bokserka je nastavila, da sa nepomućenom pažnjom posmatra ribice. Nakon izvesnog vremena, prišla je akvarijumu i zavukla glavu ispod peškira, kako bi bolje videla. Ne treba ni da napominjemo da je odevena u roze ogrtač.

akvarijum petface

Šta je razlog ovom neobičnom ponašanju možemo samo da nagađamo. Konsultovali smo se među sobom i zajedničkim snagama smo došli do nekoliko potencijalnih odgovora:

  • Sofi je fascinirana načinom na koji ribice
  • Sofi ima tajni jezik sa ribicama, tako u stvari, sve vreme, one prijateljski ćaskaju.
  • Sofi je usamljena i želi nove prijatelje, tako da neće odustati od gledanja u akvarijum, sve dok ribice ne obrate pažnju na nju.
  • Sofi želi svojim upadljivim ponašanjem da do znanja svojim vlasnicima, da joj u ishrani nedostaje meso ribljeg porekla i neće prestati da gleda u akvarijum dok vlasnici ne shvate njen nemi apel.

Pročitajte još: HRABROST KAKVA SE RETKO VIĐA: pas uplašio dva medveda

Ukoliko je posledenji odgovor tačan, mi imamo rešenje. Možda je vreme da obogatite jelovnik vaše mezimice ovim izvorom proteina. U pitanju je hrana Taste of the Wild, a vašem ljubimcu nepca možete obradovati preukusnim dimljenim lososom. Riba u ishrani je lakosvarljiva namirnica, koja ne opterećuje probavni sistem, a odličan je izvor joda i selena. Pored toga, omega 3 i 6 masne kiseline, koje se nalaze u sastavu riba, na organizam ljubimca deluju protivupalno i doprinose boljem izgledu i kvalitetu kože i dlake. Takođe, ove kiseline, regulišu i nivo holesterola u krvi.

akvarijum petface

Dakle,ukoliko se sa vašim ljubimcem nešto neobično zbiva, obratite više pažnje na njegovo ponašanje. Možda ga predugo ostavljate samog, možda mu nešto nedostaje, a možda je samo specifičan i svoju posebnost izražava kroz nekarakterističan vid izražavanja – kao što je opsesivno gledanje u akvarijum.

Prethodni tekstNAJNOVIJE INFORMACIJE: Trojica mladića osumnjičeni za ubistvo psa petardom!
Sledeći tekstOstavljen u azilu sa plišanim medvedićem od kog ne želi da se odvoji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime