Naslovna VESTI I JOŠ... ZOO KUTAK PONOVO RADI! Zakažite posetu i uživajte sa četvoronožnim drugarima!

ZOO KUTAK PONOVO RADI! Zakažite posetu i uživajte sa četvoronožnim drugarima!

0

“Zoo kutak” srećno objavljuje da otvara kapije za sve one kojima je nedostajao! Na ovom prelepom seoskom imanju, gotovo u idili, žive koze, konji, psi, zečevi, ovce, ptice, lane, magarica Marica, vepar i mangulica sa prasićima. Kapija ovog prihvatilišta svakodnevno je bila otvorena za sve ljubitelje koji su želeli da se druže sa životinjama i da od volontera saznaju šta je to namučilo njihove stanare.

U Zoo kutku žive i razne vrste ptica. Nedavno im je stigao i paun koji je čak deset dana lutao kroz gradso naselje. Neke ptice žive van kaveza potpuno slobodne, ali “Zoo kutak” ne žele da napuste. Kažu oni koji mu se uvek verno vraćaju da je Zoo kutak mesto na kojem spoznaju šta znači mir, prijatno okruženje i sreća, koja se vidi kako na licima dece, tako i životinja koje uživaju sve privilegije. Zbog celokupne situacije sa Korona virusom, “Zoo kutak” je bio prinuđen zatvori vrata svog prelepog imanja, ali sada konačno može da obraduje sve svoje verne posetioce! Posete “Zoo kutku” će biti na zakazivanje u manjim grupama. Termini posete su na svakih sat vremena, počevši od 11 časova pa sve do 19 časova.

NAJZAD NAŠAO DOM – Mačka sa očima različitih boja dobio vlasnika koji ga obožava

Ne zaboravite, najteži zadatak svih volontera nije briga o životinjama, već da obezbede novac za hranu, lekove i prostirku za svih devedeset stanara. Zato posetioci prihvatilišta ostavljaju donacije, a da bi poziv za pomoć stigao što dalje volonteri organizuju različite akcije – za decu jahanje poni konjića Pakija i Strele u parkovima, a za odrasle ispijanje “kafe za zimnicu” u “pet-frendli” kafićima.

U POSLEDNJI ČAS: Spasli „BAMBIJA“ iz ŠUMSKOG POŽARA (Video)

Podržimo naše četvoronožne prijatelje, ali i njihove drugare koji svakoga dana brinu o njima. Pored toga što ćete uživati u obilasku i druženju sa životinjama, učinićete i dobro delo, jer, vašim odlaskom – pomažete da se stvore uslovi kako bi se doživotno zbrinule sve životinje.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEĆETE IM ODOLETI: Najbolji drugari maca i jež će vam ulepšati dan
Sledeći tekstMACA SA POSEBNIM POTREBAMA: Udomljena, pa vraćena! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime