Naslovna Komercijalna grupa BESPLATNO I HITNO: Doniraš hranu za napuštene kuce i mace – osvojiš...

BESPLATNO I HITNO: Doniraš hranu za napuštene kuce i mace – osvojiš nagradu!

2
PODELI
nase veliko srce petface

Test humanosti – položen. Pomoć napuštenima – omogućena. Hrana za gladne – donirana. Razloga je puuuuno da se ovog časa priključite igri o kojoj bruji ceo Internet. Više od 450 ljubimaca se već priključilo, otvorilo je svoja VELIKA SRCA i svih 450 njih se sada igra za različite azile i prihvatilišta koja brinu o napuštenim ljubimcima širom Srbije.
Zato što mi cenimo svako dobro delo, zato smo rešili da upravo vašu želju da pomognete drugim nagradimo. Naša Friskies nagrada znači samo jedno – da ste:

1.postavili fotografiju svog ljubimca u OVAJ ALBUM i napisali za koga on želi da se igra

2.da ste svojom kandidaturom automatski stavili svoj deo hrane na „gomilu“, jer svaki kandidovani pas donosi 500g a svaka maca 250g hrane koja se sabira, množi, sakuplja

3.da ste pozivali sve svoje prijatelje da lajkuju vašeg ljubimca

4.da ste u misiji prikupljanju lajkova i uspeli i tako svog ljubimca odveli u pobednike ciklusa

Onog trenutka kada u jednom mesečnom ciklusu vaš ljubimac dobije najviše lajkova on postaje jedan od pet pobednika pasa ili pet pobednika maca, a za vašu marljivost Friskies ga nagrađuje!
Ako niste osvojili potrebnu „količinu“ lajkova ne brinite – vi ste i dalje u igri, jer ovakvih ciklusa imamo ukupno 10 i sve do poslednjeg imate šansu da se priključite velikom finalu!
Vidite, naša igra ne isključuje, ne diskriminiše, ne odbaciju nikoga, tako da je vreme da se ovog trenutka priključite. Dakle, vaša humanost ima i drugu dimenziju, a mi smo rešili da je nagradimo.
Igramo se za naše napuštene drugare!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.