Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pas Periša poziva sve mešance – PRIJAVITE SE NA IZBOR!

Pas Periša poziva sve mešance – PRIJAVITE SE NA IZBOR!

1
PODELI
pet party petface

Ovaj crni, markantni gospodin je i dalje zvanično NAJELEGANTNIJI PAS BEOGRADA! Od svojih četvoronožnih obožavateljki ovih godinu dana „branio“ se na svoj način! Uz njega, na tron su se popeli krzneni lepotan – mačak Magnus, a vodeći dvojac mesto na pobedničkom tronu prošle godine ustupio je i ježiću – Neri! I oni su i dalje, zvanično NAJELEGANTNIJI PREDSTAVNICI SVOJIH ŽIVOTINJSKIH VRSTA! Sve dok 25. jula ne predaju svoje titule sledećim elegantnim ljubimcima!
Ono što vas 25. jula čeka u Delta City-ju je pozitivna gužva, lavež, mjaukanje, odlična atmosfera, mnogo poklona i po koja simpatija! Deca sa kućnim ljubimcima, mace sa psima, a kako to obično i biva na našim pet zabavama – svoje mesto će naći i feretke i ježevi i kunići kao ravnopravni učesnici.
Ono što vam Periša kao trenutno najelegantniji pas Beograda poručuje je PRIJAVITE SE, jer ovo je jedini Izbor u Srbiji u kojem nema diskriminacije. Nikakve. I ako nemate rasu – DOBRODOŠLI STE. I ako ste majušni – DOBRODOŠLI STE. I ako pripadate nekoj vrsti životinja koja nije toliko česta u domovima – DOBRODOŠLI STE!
Sve što treba da uradite da biste ušli u trku za najelegantnijim ljubimcem je da postavite fotografiju svog ljubimca na link: https://www.facebook.com/ljubimcisuzakon/app_167200180055017 i da sakupljate lajkove sve do 15. jula, kada proglašavamo finaliste! 10 iz svake grupe! Svaki finalista će dobiti SPECIJALNU UKUSNU, NATURAL TRAINER nagradu, ali uslov je – da prisustvuje „live događaju“ – PET PARTY-ju u Delta City-ju!
natural trainer hrana
Ne brinite, o svemu ćemo vas na vreme obavestiti, a sada pohitajte po svoje fotoaparate, škljocajte i šaljite nam fotografije!
Zato nam nagrađivanje nikada teško ne pada i zato što vaši ljubimci obooožavaju naša druženja – zato vas i čekamo u najelegantnijoj trci u Srbiji!

Ukoliko želite da se SAMO prijavite za događaj bez da kandidujete ljubimce za NAJELEGANTNIJI IZBOR, ostavite nam podatke na linku

PET PARTY 2015

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.