USPELI SMO: Boni, pas kog smo svi tražili, PRONAĐEN i vraćen vlasnici!

– Boni je PRONAĐEN! Glasila je poruka koja nas je ovog jutra sačekala u redakciji! Sreću koju smo osetili, verovatno se ne može meriti sa Jasninom, vlasnicom do skoro izgubljenog vestija, Bonija! Podsetite se:

CELO VALJEVO TRAGA ZA BONIJEM: Šerujte jer može biti i u VAŠEM GRADU!

Danas, nam Mina, Jasnina prijateljica, objašnjava ovaj veliki povratak 😉

– Izašli ste nam u susret kada je Boni nestao i objavili priču o njemu. Zato želim da sa svima vama podelim srećnu vest da je Boni PRONAĐEN! Našli su ga takođe u Valjevu, u društvu psa rase staford u jedom parku. Jakooo prljav, ulepljen, bez ogrlice koju je imao i reklo bi se hranjen lepo. Pronašao ga je par koji je šetao svog psa i čuvali su ga dok vlasnica nije stigla na lokaciju. Ništa više ne znamo o njegovoj avanturi, rekla nam je Mina.

PRONAĐEN petface

Boni, u trenutku kada su ga pronašli!

Na svom Facebook profilu, sreću je podelila i vlasnica Jasna, koja nije mogla da sakrije uzbuđenje! Kako kaže, hvala svima koji su verovali da će se Boni vratiti u svoj dom!

– Evo gaaa! On je dobro, pregledala ga je veterinarka Ana. Očito je da ga je neko čuvao u svom dvorištu i hranio ga i hvala mu! Verovaću da nije znao da ga tražimo. Sve je ok, puštan je povremeno da se istrči malo, tako su ga večeras i uočili Aleksandra i Mirko i držali ga dok mi nismo došli po njega. Okupan, sad već spava snom pravednika i sanja svoje avanture, dodala je Jasna.

PRONAĐEN petface

Kako je objasnila Aleksandra, koja ga je i pronašla, Boni je bio u društvu staforda, koji je očito bio zaštitnički nastrojen!

SKORO DVE GODINE GA TRAŽI: Maja daje 300 evra, lap top i još neke vredne stvari za informaicju o Baku!

– Srećna sam što nam je prišao sa poprilične razdaljine. Osete oni ko oh voli, dodala je Aleksandra!

BONI petface

Presrećni smo što smo deo ove priče sa HAPPY END-om, i nadamo se da će se sve priče o izgubljenim ljubimcima završiti srećno – kao Bonijeva!

NE GUBITE VERU!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0