Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET VIDEO: 5 mačaka upoznaje bebu, a izraz njihovih lica govori – ŠTA...

VIDEO: 5 mačaka upoznaje bebu, a izraz njihovih lica govori – ŠTA SI TI?!

3
5 mačaka upoznaje bebu petface

5 mačaka upoznaje bebu: Mačke su veoma teritorijalna stvorenja, a prisustvo drugih ljubimaca u njima izaziva nelagodu i potrebu da se sa njima nadmeću. Međutim, kada se nađu sa bićem koje u životu nisu imale priliku da sretnu, one su pre svega – ZBUNJENE.

Pročitajte još: Oni oplemenjuju naš život – kućni ljubimci!

Upravo tako se izgleda situacija u kojoj 5 mačaka rase škotski fold upoznaju ljudskog mladunca. Ova rasa poznata po specifičnim malim ušima, presavijenim napred, a izuzetno su umiljate i blage prirode. Takođe, njima se može pripisati i osobina da se veoma dobro prilagođavaju nepoznatim ljudima i situacijama…Osim kada se sretnu sa specifičnim novim ukućaninom – bebom. U  tom slučaju je proces adaptacije teče malo sporije, ali i smešnije, za one koji to imaju priliku da posmatraju.

5 mačaka upoznaje bebu petface

U videu koji je nedavno otrpemljen na platformi You Tube, prikazan je prizor u kome se čak 5 mačaka upoznaje sa jednom bebom. One mališana prvo zagledaju sa svih strana, a najhrabrije mačke se čak usuđuju da joj priđu ne bi li je njušnule. Moramo da konstatujemo da one izgledaju i više nego interesantno, a da bi se uverili u istinitost naših reči morate ovaj video odgledati sami.

Ne znamo šta se dešavalo kada su se kamere ugasile, ali želimo da verujemo da će mace i beba na kraju postati jedna složna i vesela ekipa.

Pročitajte još: Mrtva dlako sa mog psa, nestani!

Kada su u pitanju odnosi ljubimaca i dece, brojne studije su potvrdile pozitivan uticaj koji životinje imaju na mališane. Takođe, utvrđeno je da četvoronožni prijatelji poboljšavaju opšte zdravlje i imunitet dece. Ipak, moramo da napomenemo da pored nespornog pozitivnog uticaja na kvalitet života mališana, ipak o stvarima kao što je higijena treba svakodnevno voditi računa. Ovo naglašavamo zato što se mace u kućnim uslovima zbog sobnih temperatura linjaju svakodnevno. Ne treba da napominjemo koliko su one čista bića, ali i njima je potrebna naša pomoć. Zato, preporučujemo vam da svoju ljubimicu redovno četkate, a sjajno pomagalo za iščešljavanje je proizvod Furminator Foolee. Ova specijalno dizajnirana četka, usavršena od strane grumera, koja omogućava efikasno uklanjanje dlake i poddlake. Na taj način pospešuje se i cirkulaciju ljubimice, ali i smanjuje nakupljanje hair balls-a u njenom organizmu. Redovnim četkanjem, linjanje će se umanjiti i do 90 %.

5 mačaka upoznaje bebu furminatro foolee petface

Dakle, kao i uvek napominjemo – čistoćom do dobrog zdravlja, za ljubimce, ali i za njihove ukućane, a pogotovo za decu.

Pogledajte VIDEO u kome 5 mačaka upoznaje bebu:

Prethodni tekstVIDEO: Pogledajte kako su ova dva dosetljiva muškarca spasili mače, koje je visilo sa terase!
Sledeći tekstPOČELO: FBI zlostavljanje životinja tretira kao okrutan zločin!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime