Naslovna Komercijalna grupa Ko je pametna maca?

Ko je pametna maca?

0
felix purina petface

FELIX: Kada je u pitanju hrana nema nikog pametnijeg od mačke! One su poznate po svojoj izbirljivosti i ponekad vam se čini da im je nemoguće udovoljiti. Koliko su probirljive govori i činjenica da biraju hranu uzimajući kao kriterijum čak i oblik hrane koja je pred njima!

Pored toga, važni su im miris i svakako ukus. Oduševljenje jednom vrstom hrane ne traje dugo i često zahtevaju promene u svojoj posudi, pa se spremite za igru “čik pogodi šta mi se danas jede.

Ali, mi ipak obožavamo tu njihovu nemirnu i vragolastu prirodu i zato smo tu ljubav pretvorili u pravi mačiji specijalitet – FELIX!

felix petface

Dakle, prestanite da brinete oko izbora hrane za vašu macu ljubimicu i izađite iz kuhinje, jer sve što danas treba da uradite da biste joj udovoljili je da joj ponudite našu FELIX hranu!

FELIX je niz ukusnih obroka koji izgledaju i mirišu tako mesno i liče na hranu koju kao da ste sami skuvali. Posebno pripremljen sa stvarno finim mesnim komadićima u sočnom želeu, Vaša mačka će ga smatrati neodoljivim pri svakom obroku. Širok asortiman ukusa ribe i mesa će zadovoljiti sklonost Vaše mačke prema različim ukusima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMacama je mesto u toplim domovima, ne napolju!
Sledeći tekstOvaj vlasnik je svom psu poklonio najoriginalniji novogodišnji poklon – sebe! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime