Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ovaj vlasnik je svom psu poklonio najoriginalniji novogodišnji poklon – sebe! (VIDEO)

Ovaj vlasnik je svom psu poklonio najoriginalniji novogodišnji poklon – sebe! (VIDEO)

1
poklon petface

Biranje poklona, a posebno onih novogodišnjih može biti zamorno. Čak i kada uspete da osmislite i pronađete po vašem mišljenju savršen poklon, uvek postoji ona tinjajuća strepnja – da li će se poklon dopasti onome kome ste ga namenili. Zato je jedan mladi čovek odlučio da svom psu daruje poklon koji će gotovo sigurno izazvati erupciju oduševljenja – sebe.

Pročitajte još: STRUČNJACI SAVETUJU: Uključite ljubimce u praznike!

Uobičajena novogodišnja atmosfera – dnevna soba u kojoj dominantnu poziciju zauzima jelka, ispod koje su naravno pokloni. Ipak, moramo da napomenemo da se ovaj prizor od uobičajenih razlikuje po samo jednom “detalju” – oooooogromnom poklonu na sred sobe koji se pomera. 😀 Oko njega uzbuđeno trčkara maleni pas, lajući neprestano. Mališan preskače upakovani paket, sa jedne strane na drugu, sve vreme skidajući ukrasni papir. Na kraju se poklon “sam otpakuje”, a u pitanju je vlasnik ljubimca. Malo je reći da je pas bio oduševljen. Dakle, kada ne znate šta nekome da poklonite – poklonite mu sebe i svoju ljubav i sigurno nećete pogrešiti. Jer na kraju – samo to je i bitno.

poklon petface

Ipak, ukoliko planirate da svog ljubimca obradujete nekim “opipljivijimm” poklonom, mi vam savetujemo da to bude hrana. Kada su psi u piranju, hrana takođe predstavlja idealan dar. S obzirom na to da su praznici vreme kada se meso konzumira u neverovatnim količinama, mi vam savetujemo da i svom ljubimcu priuštite ukusne zalogaje Taste of the Wild. Ova hrana u svom sastavu ima prave i ukusne komade mesa, koji su pravi izvor proteina i energije koji su potrebni vašem psu u ovim hladnim zimskim danima. Dimljeni losos ili možda dimljeno meso divljih ptica biće ne samo idealan poklon, već i savršena trpeza za vašeg ljubimca u ovim prazničnim danima.

poklon petface

Pročitajte još: KORISNO: Koje novogodišnje opasnosti prete našim kućnim ljubimcima!

Dakle, mnogo ljubavi i mnogo hrane i imaćete presrećne i živahne mališane.

Uživajte i prijatno.

Pogledajte video i neprocenjivu reakciju psa kada je shvatio da je poklon, u stvari njegov vlasnik:

Prethodni tekstKo je pametna maca?
Sledeći tekstNOVI SAD: Uprkos hladnoći Novosađani održali protest “Stop petardama”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime