Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ROGZ: Najkvalitetniji i najveći izbor igračaka za vaše pse!

ROGZ: Najkvalitetniji i najveći izbor igračaka za vaše pse!

0
igračke petface

igračke: Kada su pitanju naši najbolji četvoronožni prijatelji, igranje je bez sumnje na vrhu spiska njihovih životnih prioriteta. To i ne treba da čudi, s obzirom na to da osim što se zabavljaju, oni kroz igru istražuju svoju okolinu i uče. Dakle, igranje doprinosi razvoju kako fizičkih, tako mentalnih sposobnosti.

Pročitajte još: Saznajte zašto su posude za hranu i vodu brenda Rogz savršen izbor za vaše ljubimce!

igračke petfaceDakle, sada kada smo razjasnili zbog čega je igranje potrebno i važno našim krzenim prijateljima, na red dolazi i igračke. Ne treba posebno napominjati da psi kao igračke doživljavaju svaki predmet koji im se nađe u vidnom polju. O tome svedoče brojna izgrižena obuća, nameštaj, rokovnici. Da zanemarimo štetu na stvarima u našem domu, ovakve navike naših ljubimaca nisu nimalo bezbedne. Naime, oni na taj način riziikujuda u svoj organizam unesu deo nekog predmeta ili njegovu celinu. To možda zvuči bezazleno, ali imajte na umu da strano telo u organizmu može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme. Pored toga, materijali od kojih su pojedine stvari proizvedene za ljubimce mogu biti toksični.

Pogledajte još OGRLICE I AMOVE iz ROGZ asortimana!

igračke petfaceStoga, preporučujemo vam da radom sa ljubimcem i sistemom kazna-nagrada vašem mališanu jasno stvorite svest o tome koje su njegove igračke. To može iziskivati puno vremena i strpljenja, ali u pitanju je zdravlje vašeg ljubimaca.
Dakle, s obzirom na to da igračke pomažu psima u odrastanju, učenju društvenih odnosa i razvijanju veštine komunikacije, njihovom izboru treba pristupiti sa povećanom pažnjom. Stoga, predstavljamo vam brend Rogz. Ovaj proizvođač u svoj asortiman je uvrstio veliki broj igračaka koje su svojim oblikom prilagođene veličini vašeg psa i njegove vilice. Pored toga, jedan od osnovnih principa u proizvodnji je korišćenje postojanih i bezbednih materijala. Kada tome dodamo i najoriginalniji dizajn, shvatićete zašto psi širom sveta obožavaju Rogz.

igračke petface

Među igračkama možete naći ogroman broj loptica od najrazličitijih neškodljivih materijala. U asortimanu Rogz igračaka nalaze se i gumirane kosti i lutke, sa svetlećim elementima i zvučnim mezanizmima

Iskoristite predstojeće praznike da se sa vašim ljubimcem izigrate u prirodi. Ne samo da uživanje i smeh neće izostati, već je to i siguran način da podignete kvalitet odnosa sa vašim psom.

Prethodni tekstDa li znate zašto psi balave?
Sledeći tekstKako da i vi i maca preživite prvo kupanje?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime