Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ROGZ: Najveći izbor kvalitetnih ogrlica, povodaca i amova!

ROGZ: Najveći izbor kvalitetnih ogrlica, povodaca i amova!

2
ogrlica, povodaca i amova petface

ogrlica, povodaca i amova: Neozostavan deo opreme za šetnju sa psom su svakako ogrlica i povodac. Nošenjem ove opreme vlasnici će se postarati da se neželjene situacije, koje u toku šetnje mogu nastati, preduprede i svedu na minimum.

Pročitajte još: SAVETI: Predstavljamo vam 5 igrica koje će poboljšati kvalitet šetnje sa vašim psom!

Kao što često napominjemo, zdravlje i sigurnost kućnih ljubimaca uvek su na prvom mestu. Ukoliko vašeg ljubimca izvodite bez povodca, rizikujete da i njega i okolinu, dovedete u nebezbedne situacije. Koliko god da poznajete svog psa, nikada ne možete biti sigurni da neće potrčati ka nekom drugom ljubimcu ili detetu, ili pod točkove automobila. Ono što takođe ne možete predvideti je kako će drugi ljudi odreagovati na vašeg četvoronožnog prijatelja. Dakle, povodac je osnovno sredstvo komunikacije između psa i vlasnika u šetnji i zahvaljujući njemu pas će osećati sigurnost u nepoznatom okruženju

ogrlica, povodaca i amova petface

Ukoliko imate štene, verujemo da će ono na početku negodovati povodom nošenja oglice i povodca, a da će vama kao vlasniku to zadavati glavobolje, ali ne smete posustati. Naime, kada kod vašeg četvoronožnog mališana jednom stvorite naviku nošenja ogrlice, posle će vam šetnje biti istinsko uživanje.

Pročitajte još: Kako naučiti psa na povodac?

S obzirom na to da će vaš ljubimac svakodnevno nositi i ogrlicu i povodac, da postarajte se da one budu proizvedene od najkvalitetnijih materijala. Takođe, ova oprema mora biti bezbedna i udobna za nošenje vašem psu. Verujemo da će vam od značaja biti i da su ogrlice i povodci atraktivni, originalni i u trendu. Sve ove kriterijume ispunjava južno-afrički breng Rogz. On u svojoj ponudi ima najrazličitiji asortiman povodaca, ogrlica i amova.

ogrlica, povodaca i amova petface

Amovi su potpuno podesivi i preporučuju se manjim psima, jer se postiže bolja kontrola, a pri tom se ne pravi pritisak u predelu vrata. Svi proizvodi su proizvedeni od najkvalitetnijeg naljlona, ukrašeni modernim printovima. Posebna linija se proizvodi od reflektujućih materijala, zahvaljujući kojima ćete vrlo lako moći da uočite svog ljubmca u mraku.Svi proizvodi su grupisani po različitim veličinama, prilagođeni uzrastu i rasi vašeg ljubimca, kako bi se izašlo u susret najrazličitijim potrebama četvoronožnih mališana.

Pročitajte još: KORISNO:6 saveta za šetnju sa vašim ljubimcem!

Najteži korak će biti da se odlučite za najlepši dizajn ogrlice i povodca, a kada konačno napravite izbor jedino što vam preostaje je da uživate sa vašim ljubimcem u šetnji i svežem vazduhu.

Prethodni tekstZA SVAKU POHVALU: Na novosadskom fakultetu pustili psa sa ulice u amfiteatar da se ugreje!
Sledeći tekstMAJČINSKI INSTIKT: Kuja Megi začula cviljenje štenaca i pribila se uz boks kako bi ih umirila!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime