Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET FORTAN CERVICO: Za jak imunitet vašeg ljubimca!

FORTAN CERVICO: Za jak imunitet vašeg ljubimca!

0
imunitet petface

Imunitet predstavlja sistem odbrane svakog organizma od različitih izazivača, kao što su virusi, bakterije ili gljivice. Kada se imunitet u telu aktivira u borbi za zdravlje organizma, kada ga napadne strano telo ili organizam, dolazi do različitih učinaka. Može se desiti da sa velikim brojem poraženih virusnih ćelija, odumre i znatan broj ćelija belih krvnih zrnaca, koje imaju veliku ulogu u imunološkom odgovoru organizma.

Pročitajte još: DI-CALCIUM FOSFAT: Za jake kosti vašeg ljubimca!

Da bi organizam dobro funkcionisao i da bi telo jedinke imalo jak imunitet, neophodno je pre svega voditi računa o ishrani. Znaci iscrpljenog imunog sistema u organizmu ljubimca su pre svega infekcije, koje se vraćaju odmah nakon što je završena terapija u koju su bili uključeni antibiotici. Pored toga, jedan od sigurnih znakova oslabljenog imuniteta su kožni problemi i alergije. Pad imuniteta da se prepoznati i po većoj podložnosti na buve i druge parazite. Činioci koji slabe imuni sistem brojni su-od različitih virusnih i bakterijskih upala, preko antibiotika (nažalost), alergija koje izazivaju različiti činioci, stanja dugotrajne izloženosti stresu.

 Pročitajte još: CAFORTAN: Idealan preparat za pravilan rast i razvoj vašeg ljubimca!

Kada primetite sve ove simptome, preporuka je da organizam vašeg ljubimca ojačate. Jedan od načina je korišćenjem dodataka prehrani. Proizvod Cervico nemačke kompanije Fortan, kao jedan od osnovnih sastojaka koji jača imuni odgovor organizma, koristi Biotin. On se ne sintetiše u organizmu ljubimca, već ga je neophodno uneti veštačkim putem. On je veoma koristan kada je u pitanju lečenje ekcema, svraba, dermatitisa, kao i oštećenja dlake i kože. Pored toga, pokazalo se da Biotin sjajno utiče na rast dlake.

imunitet fortan cervico petface

Imuni sistem dobija snagu i iz minerala, koji su neophodni za stvaranje ćelija u organizmu. Među njima najvažniji mineral za imunitet je cink, koji utiče na povećanje broja odbrambenih ćelija – limfocita. On se u Cervicu nalazi kao zasićeni element koji ima značajnu ulogu u jačanju otpornosti organizma.

Podsećamo vas, samo zdrav ljubimac može biti srećan ljubimac.  Srećan ljubimac učiniće srećnim i vas.

Prethodni tekstNezadovoljan svojom karijerom, ovaj momak postao je grumer, a pse iz azila sređuje i frizira BESPLATNO!
Sledeći tekstDa li i vaš ljubimac voli da “degustira” papuče?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime