Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Porodica izgubila dom u požaru, ali su srećni što opet imaju svoju...

Porodica izgubila dom u požaru, ali su srećni što opet imaju svoju mačku

0
izgubila petface

Jedna organizacija posvećena spasavanju ljubimaca, skoro je primila mačku koja je spasena iz požara u kom je jedna porodica izgubila dom. Vatrogasci su na svu sreću odmah pronašli mačku i pretpustili je onima koji mogu najbolje da pomognu.

izgubila petfaceMisija ove spasilačke organizacije je delikatna. Čitam tim je posvećen portvrđivanju toga da li se neki ljubimci nalaze na mestu požara. Uz svo dužno poštovanje porodicama i komšijama, oni se trude što je bolje moguće da pomognu životinjama u potrebi.

Pročitajte još: OGROMAN LAJK: Vatrogasci VEŠTAČKIM DISANJEM oživeli psa stradalog u požaru! (VIDEO)

Zahvaljujući njima, nebrojeno mnogo životinja je ponovo spojeno sa ljudima koji su pretrpeli ove užasne događaje u svojim životima.

Abner, mačka koju su našli, provela je tri dana u skloništi, pre nego što je ponovo spojena sa svojom porodicom. Nakon užasnog iskustva i vremena razdvojenosti, mora da je bio predivan trenutak sastanka kako za macu, tako i za njene vlasnike.

Pročitajte još: Pas Smouki koji je izgubio dom u požaru spasen sa svojim slončetom

– Izgubili smo mnogo, ali smo živi i imamo svoju mačku nazad. Ponovo možemo da budemo zajedno, zbog čega smo presrećni, rekla je Abnerina vlasnica.

Za sve hrabre mace kojima je potrebna energija i dovoljno snage, tu je Taste of the Wild Canyon River Fenile formula sa pastrmkom i dimljenim lososom. Ova hrana bez žitarica zadovoljava sve nutritivne potrebe vaše mačke u svim fazama života. Takođe, ona obezbeđuje hranu bogatu vitaminima, mineralima i neverovatnim ukusom za vašu macu.

izgubila petfaceOptimalna količina aminokiselina koja se nalazi u ovoj rani, daje vašoj maci energiju koja joj je potrebna da se razvija. Prirodni antioksidansi podržavaju imuni sistem vaše mace, dok sušeni koren cikorije pomaže da njen probavni sistem funkcioniše kako treba.

Prethodni tekstPOBEDA LJUBITELJA ŽIVOTINJA: Prvi lovac u Hrvatskoj koji je osuđen zbog pucanja na psa, Brika!
Sledeći tekst20 GODINA BEZUSLOVNE LJUBAVI: Priča o čoveku i psu iz Kraljeva koja će vam ZAGREJATI SRCE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime