Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Spasen mačak sa krznom upetljanim oko nogu

Spasen mačak sa krznom upetljanim oko nogu

0
krznom petface

Narandžasti persijski mačor nađen je u Ipsviču u Engleskoj sa krznom tako upetljanim da mu se obavilo oko nogu i sprečilo ga da hoda. Nesrećnog mačka je pronašao prolaznik koji je odmah pozvao Britansko Kraljevsko društvo za prevenciju nasilja nad životinjama (RSPCA), koje ga je spasilo i nazvalo ga Patrik.

Članovi društva RSPCA su uklonili mačku krzno koje ga je sprečavalo da šeta, kao i buve kojih je bio pun. Kejt Kornfort iz RSPCA je rekla da je očigledno da niko nije brinuo o životinji već duže vreme.

krznom petface– Ne znamo koliko je ovaj jadan mačor lutao sam, ali je bitno da je nepovređen. Očigledno je da se niko dugo nije starao o njemu, jer je njegovo krzno bilo tako dugo i upetljano da se zaista borio da hoda tako, rekla je Kejt.

Pročitajte još: FURMINATOR FOOLEE: Uklanjanje mrtve dlake nikada lakše!

Ona je dodala da je teško reći da li se samo izgubio ili su ga na ulicu izbacili ljudi koji nisu znali kako da se staraju o njemu.

Prema gospođi Patrik, uklanjanje dlake četkanjem je veoma bitno za mačke kao što je Patrik, jer ono čuva dlaku u dobrom stanju i to pomaže da se uklone buve i paraziti koji se putem upetljane i duge dlake lakše zadržavaju na telu ljubimaca.

Pročitajte još: FOOLEE FURMINATOR: Specijalna četka za krzno ljubimaca smanjuje količinu dlaka u vašem stanu!

Koliko često ćete četkati svog ljubimca zavisi prevashodno od toga da li je kratkodlak ili dugoglak. Kratkodlake rase je potrebno četkati jednom nedeljno, a dugodlake čak jednom dnevno.

Ono čemu je potrebno posvetiti posebnu pažnju jeste i izbor četke. Naša preporuka je Furminator FoOlee, četka koja ne povređuje niti iritira kožu vaših ljubimaca. Ona je dizajnirana tako da metalnim zupcima lako uklanja odumrlu dlaku i poddlaku, a da pritom ne kida zdravu dlaku. Ukoliko redovno četkate i kupate svoje krznene loptice, zdrava i sjajna dlaka neće izostati.

krznom petfaceFurminator FoOle – jer dobrobit naših ljubimaca je najbitnija!

Prethodni tekstSUPER KAMPANJA: Metro oblepljen slikama maca sa porukom UDOMI!
Sledeći tekstVELIKI LAJK: Farmu krava pretvorio u sklonište za životinje!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime