Naslovna VESTI MAČKE URNEBESNO: MAČKA IKIRU JE „BLEPER“ I TOTALNI HIT NA INSTAGRAMU

URNEBESNO: MAČKA IKIRU JE „BLEPER“ I TOTALNI HIT NA INSTAGRAMU

0
Mačka Ikiru

Ova trogodišnja egzotična mačka je stekla više od 100.000 pratilaca na Instagramu zahvaljujući svojim fotografijama na kojima uvek ima izbačen jezik. Zaslužuje titulu „kralja blepa“ jer razveseljava ljude celog sveta, a posebno one koji su u karantinu zbog pandemije korona virusom.

Rik i Emi, vlasnicima ove pomalo čudne mačke Ikiru se dopao čim su ga videli u odgajivačnici. Kažu da su se zaljubili na prvi pogled. Odlučili su se da pokrenu njegov Instagram profil kada su videli koliko su njihovi prijatelji i rođaci bili oduševljeni fotografijama. „Sretni smo što unosi malo radosti ljudima u ovim teškim vremenima“ – kaže Rik.

mačka sa izbačenim jezikom

FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

Ikiru je sada kultna figura na društvenim mrežama. Ime je dobio po filmu iz 1952. godine japanskog reditelja Akire Kurosave. Slavan je u Španiji, Italiji, Njujorku i Los Anđelesu. Ljudi besomučno dele njegove fotografije koje Rik i Emi opisuju kao „glupave face sa izbačenim jezikom“.

mače Ikiru

LAŽNA TRUDNOĆA KOD NESTERILISANIH ŽENKI MAČAKA

Ikiru je još kao mače pokazivao sklonost da nepogrešivo isplazi jezičić kad god se nađe ispred fotoaparata. Za razliku od nekih drugih zvezda blepera na internetu, on nema poremećaj koji uslovljava da mu jezik stalno visi iz usta. Jednostavno, on obožava da pravi takve izraze kad god neko uperi fotoaparat u njega.

Ikiru

NEVEROVATNO: MAČKA SA MAČETOM TRAŽI POMOĆ LEKARA

„Uvek ima malo bezobrazan izlaz lica, a tu su i široko postavljene oči. Verujem da to nekim ljudima malo smeta. Međutim, kada ovako dobro izgledate, zašto menjati tehniku poziranja?“ priča Rik. Dodaje da su Ikiru strašno razmazili i da je stalno u centru pažnje. „Mislim da zna da je zvezda i sada uživa kada ga fotografišemo“. Da je kao zahtevan kao i svaka druga pop zvezda svedoči i podatak da je veoma probirljiv kada je hrana u pitanju. Da bi pristao da jede, svi uslovi moraju da budu savršeni. „To je pomalo čudno“ – kažu Rik i Emi. Ma nije valjda, samo je to čudno?

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZABLUDE U VEZI SA VAKSINISANJEM PASA I MAČAKA
Sledeći tekstDA NE POVERUJETE: PAS NA DVE NOGE ŽIVI PUNIM ŽIVOTOM I JOŠ POMAŽE DRUGIMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime