Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ISKRENO O SEBI: Intervju sa Riom – PETFACOM SRBIJE!

ISKRENO O SEBI: Intervju sa Riom – PETFACOM SRBIJE!

0
Rio petface

Izbor za PETFACU SRBIJE je zavšren prošle nedelje, a s obzirom na to da je euforija malo splasnula i da su se utisci slegli, red je da vam predstavimo pobednika. Dame i gospodo, spremite se da upoznate Ria – PETFACU SRBIJE.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU: Upoznajte Cuki Nikolić, PETFACU i prvu macu Beograda!

Priču o Riu i njegovom odrastanju, započinje njegova vlasnica Marijana Aćimović  sledećim rečima:

Rio je poklon od mojih roditelja. Bile su potrebne godine i godine ubeđivanja, kako bi mi oni dozvolili da imam psa u stanu. Nije bilo dovoljno samo ubeđivanje, jer sam ljubimca morala da zaslužim. Naime, kada sam upisala srednju veterinarsku školu, dogovoreno je da ukoliko postignem zadovljavajući uspeh, zaslužujem da imam psa.

Rio petface

Želja, tada još tinejžerke Marijane, bila je toliko jaka da je osigurala odličan uspeh u školi. Samim tim je sebi obezbedila uslov da ima psa. Ona je već ranije imala predstavu o tome kakvog ljubimca želi. U obzir nisu dolazili rasni psi, već isključivo mešanci.
Nakon izvesnog vremena do Marijane je stigla vest da u okolini jedan čovek poklanja štence stare šest nedelja. Odmah je znala da se među njima nalazi njen budući ljubimac. Kako je izgledao njen prvi susret sa Riom, ona opisuje sledećim rečima:

Kada smo ušli u dvorište, čovek je pustio čak deset štenaca. Svi su počeli da trče unaokolo, a ja sam se igrala sa svima. Kada sam pogledala na dole, videla sam da je najmanje štene iz legla došlo i leglo odmah pored moje noge. Odmah sam znala da je to moj pas. U tom trenutku sam i shvatila da nije slučajno što se kaže da pas bira vlasnika, a ne vlasnik psa.

 Pročitajte još: HAJDI: Ja sam PETFACA SRBIJE i imam obožavaoce da to i dokažem!

Od tog trenutka je prošlo sedam godina,  a veza između Ria i Marijane svakog dana postaje sve jača i jača. Sada reč preuzima pobednik. Pitamo ga u čemu najviše voli da provodi vreme:

Obožavam da se igram sa drugim psima. Najviše volim da uzmem štap i da zadirkujem druge pse, terajući ih da trče za mnom, kaže ovaj nestaško. Mada, što sam stariji, sve više volim da spavam. Obožavam da se zavučem pod prekrivač i da uživam u udobnosti kreveta.

Pitamo Ria da li postoji nešto u čemu ne uživa baš toliko, jer verujemo da njegove fanove interesuje svaki deo njegovog života:

U poverenju, ne volim da se kupam. Čim vidim da mi se sprema kupanje, ja otrčim u svoju sobu i sakrijem se iza vrata.

Rio petfaceDeluje nam da ga slava nije promenila, jer nam je na pitanje o svojim prijateljima odgovorio sledećim rečima:

-Imam tri nerazdvojna prijatelja. To su papagaj Miki, pas Bela i mačka Cicka. Ipak, bez sumnje, moja najbolja prijateljica i osoba koja je zaslužna za sve dobro u životu koje me zadesilo je moja Marijana.

Marijana klima glavom sve vreme, nadovezjući se rečima:
Rio je zaista moj najbolji prijatelj. Svi psi, kao i Rio, su jedina živa bića na planeti koja će bezuslovno i iskreno voleti bez obzira na sve, do kraja života.

S obzirom da je sada postao jako popularan, morali smo Ria da prepustimo obožavaocima gde god da se pojavi. Na kraju smo mu poželeli da ostane tako divan kao i do sada i da ovaj uspeh bude samo početak onoga što ga očekuje u životu.

Prethodni tekstSMEDEREVSKA PALANKA: Otrovane keruše Lili i Džesi – mama i ćerka šampionke!
Sledeći tekstEvo kako izgleda svet pasa, snimljen baš iz pseće perspektive!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime